Bakter hova tűnt vajon? Szívesen látnék egy Bakterológiai értékelést!
Törölt felhasználó2023. 01. 09. 15:12
Jó hír az horvát végekről: https://444.hu/2023/01/09/horvat-vezetekkel-kotott-olajszallitasi-szerzodest-a-mol Még jobb lett volna, ha év végéig szól és nagyobb mennyiségre, de hát ez is lépés a diverzifikáció felé és ráadásul konkrét lépés. Ha egy befektetői tájékoztatóval ráerősítene a cég, hogy február után is biztosított a 100%-os pozsonyi finomítói kihasználtság (mert lesz hozzá a horvát vezetéken elég alapanyag), az máris jobban mutatna és araszolhatnánk tovább. (Persze csak akkor, ha a főmufti nem akar kizúzni egy, éjjel egykor a csatlósainak kiadott sajtpapírra írt 1000%-os különadót, száz évre visszamenőleg...)
Ennyi? Hol a nap vége? Usa - Dax menetel. És ha így maradna sem katasztrófa. Nem fogsz a tőzsdén pár hónap alatt mindent elérni. Türelem kell. Mondom neked papír nélkül!! ( Csináltam demó számlát mert nekem most a pénzem ezen az éven PMÁP-ban van). "Tesztelem" magam itt a MOl-OTP párossal. Hol adnám és venném. Vettem 2615 ön. Várom a rést min betölti. Lehet onnan megy tovább. Sok nyerőt
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.