Én egy 12400-12800-as kört csináltam benne.De egyébként nekem is minuszban vannak a mol részvényeim,de addig is az otiban próbálkozom egyensúlyba hozni a vírtuális veszteségemet,eddig minden napi tradem sikerrel zárúlt benne.Eddig 5 alkalom.A legelső napon +13,5%.
Törölt felhasználó2022. 03. 18. 16:12
Záróban cece átsúlyozás. Felfelé vagy lefelé lesz?
Èn is ebben remènykedem,de mind hiàba,ha valamièrt sorra jönnek az ilyen napok amikor teljesen vèletlenül ès nem kevesen realizàlni kezdik a semmit,az àltalunk nem ismert hìrekre! Ez a kiszàmìthatatlansàg ès èrthetetlensèg amitől màr hülyèt kap az ember.
Örökkè nem tartom. Nem akarok mèg a sìrban is forgolòdni,mikor szidnak a gyerekeim,hogy mit örököltek! Elöbb àllok fideszesnek csak,hogy èn is èrtesüljek a bennfentes infòkbòl.
Nem rossz elképzelés ez, és van rá reális esély, hogy megvalósul. Annyit tennék hozzá, hogyha a mintázat ismétlődik, a DC előtt jön még egy magasabb csúcs 3K környékén, aztán lesz egy új mélypont 2200 környéken, SZVSZ. Egyébként megvettem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.