4486 ft buktam otival birokdíj egy részét, 207 átlaggal nyitottam a sortot ha feljebb nyitom 270 körül pont jó vagyok, elég nagy bukó is volt már rajt...összesékében ja....szerencsém is volt, meg nem is....150-en zárt volna, indi volt annyi....:)
Oti 7200, azaz ahogy céloz(gat)tam: elment 50 környékre, kinyírta a gyengébb dt lovagokat és után masszívan le 200-ra... nem tom hol nyitottál shortot...
legalább ne tiszteltezz, légy egyenes. nem tisztelsz, akkor meg minek alakoskodsz? bérköpködő? mit köpködök? és milyen bérért, amit ki fizet és miért? és milyen elvek azok, amik mentén kinek vagyok haverja? és melyik tények makacs dolgok?
tisztázd ezeket a homályos pontokat az állításaidban, vagy menj a halálfa szárára
sajna megszoptam, mert a dax nagyot korrigál amivel nem számoltam, bővítettem 100-al 244-en az eddig jó...meglátjuk....lehet hívom a brokit mert le várom....nem tudom.....sztem túlárazott az otp....simán benne van 7000
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.