Egyébként ez vicc, azért dobja el mindenki a részvényét, mert Amerikába kijött egy adat a munkanélküliségről. Tudom hogy a befektetői hangulat változott meg és azért.
Én az órásat tartom mérvadónak, de persze nem mindegy ki milyen időtávon kereskedik, daytrade-re a tiéd a jó. Azért az adat biztos fog a hangulaton változtatni, remélem pozitívan.
Szia! link most kezdi el megtörni a csökkenő csatornát, de ez csak akkor lesz szignifikáns, ha 15250 körül zár be a gyertya, forgalom pedig legalább 20000db. 3 órakor meglátjuk.
komolyan azt hittem már csak lefelé tud menni ez a csoda. nem akarom elkiabálni de talán megjöttek a vevők. jó lenne 200 de inkább 300 fölé menni vele. onnan már szabad az út további 400-500 forint emelkedéshez.
semmiféle nagydolgot:)) Eshetünk még 5000 pontot is, de emelkedhetünk is. A Mol részvény csak Bux kozmetikára kell egyenlőre.Jövőre talán már másért is.
Azt felejtsd el, hogy most volt , most lesz. Azt kb a jó Isten tudja megmondani, a többi mind vélt dolog. Valami szinten beteszed a vételi eladási irányt. A megtervezett határon túl meg keményen érzéketlenül elvágod , ha ellentétesen mozdul. Ha nem így teszel veszteni foxxx
ne izguljatok, a méretes esésbe feltétlenül be kell vásárolni. (14k alatt) Az ilyen kis ingadozásokkal meg kár foglalkozni. Erre van a keresztrejtvény, stb játék kitalálva.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.