Ne haragudjatok hogy ilyen témát indítok de lehet hogy sok embernek hasznos lenne.
Tapasztalati úton mondjátok meg hogy melyik a legolcsóbb brókercég és ha van olyan amelyik drágább de mégis megéri oda menni mert extra szolgáltatásuk van akkor azt is szívesen venné sok ember.
Én Petit használok, idáig nagy problémám nem volt vele mondjuk kicsi sem. Nem volt leállás nem fagy kicsi a rendszerigénye.
Alapjába véve ami nekem kell azt tudja + olcsó + le tudom vele tölteni az Amiba a reált.
igen csak ne lenne havonta legalább 1 technikai ko.Gabcsi!azt akarom tőled kérdezni hogy szo volt anno erről a 3.5×szeres hitelkeretről ami az ebrokinál müxik.na most ha ezt mondjuk használod 25napig ott számolnak nyilván kamatot amit költségként levonsz igaz?de ezt hol látod hogy mennyi?
Törölt felhasználó2006. 09. 06. 19:45
Aki Equitásnal van és jártas a PETIben tudna nekem segíteni. Miért van az, hogy a PETIs portfoliom a korrekt árat mutatja míg a webbrokeres adat meg nem azt, ez miért van?
Az Equitas szarintem nagyon jó. A PETI-t könnyű kezelni, és az árak is magukért beszélnek.
Törölt felhasználó2006. 09. 06. 18:07
Itt a portfolionál is van online tőzsde, ami mögött ugyanaz az erste szolgáltatás van, csak itt olcsobb: 0,5% min. 500 Ft.
Dt 0,25%
equissal ellentétben van benne befjegy és állampapir kereskedes is. És ha nagyon kell a pénz nem kell kivárnod a T+3 napot. + kb 200 fiókba be tudsz menni üyget intézni mig az equitasnak csak irodája van.
Amiket leirtak az igaz, picit erősebb gép kell neki + az SMS miatt sokkal biztonságosabb.
ez igaz. nekem az ersténél van real time de ténleg emészti az erőforrást. Ténleg biztonságosabb az sms belépés miatt. viszont ami nem tetszik hogy 4 nap kell amíg ki tudod venni a pénzt ha már nem akarsz tőzsdézni. Van olyan cég aki még a 0.25% nál is olcsóbb tud lenni?
Én is ezt a ketőt ismerem. Mondjuk én nagyon újjoncnak számítok Részévények terén.
Ersténél nekem alapom van semmi részvény, tehát nem tudom milyen lehet a reltime quotájuk de nagyon lassú a rendszerük, mondjuk biztonságosabbnak tünik mint az Equitasá, legalább is a belépés meg ugye ERstenel ha van számlád akkor könnyedén és bérmentve tudsz pénzt mozgatni.
Equita PETI je egy kicsit kaotikusnak tünik elsőre és kell pár nap mire belejön az ember. Vannak hibái persze nem is kevés, de szerintem jobbnak tünik mint az ERste rendszere, legalább is nekem
az lehet hogy van de mivel itt nincs témakereső ezért gondoltam hogy így könnyebb. de linkek is jöhetnek.
de ha szerintetek felesleges a téma akkor törölheti is a rendszergazda
mondjuk én két céget próbáltam ki az egyik az Erste bank ami drága 0,7 % egy eladás és 0,3 egy DT és a programjuk is egy erősebb gépet igényel de az legalább jó.
A másik az Equitas ahol 0,3 egy trade és 0,15 % egy DT a programjuk és elemzésük szép meg jó de nem tudom rendezni a táblájukat ennyi hibát tudnék mondani.
Legolcsóbb és/vagy legjobb brókercég?
Ne haragudjatok hogy ilyen témát indítok de lehet hogy sok embernek hasznos lenne.
Tapasztalati úton mondjátok meg hogy melyik a legolcsóbb brókercég és ha van olyan amelyik drágább de mégis megéri oda menni mert extra szolgáltatásuk van akkor azt is szívesen venné sok ember.
Köszönök.