Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
Ez nem idevágó, de azért egy láma kezdő kérdést megengedtek ?
Én eladtam kedden az OTP -met,
de ma is ott láttam a számlaegyenlegemben az OTP részvényeket.
Eladás gomb nem volt a Portfolios rendszerben - hiszen már eladtam.
Viszont nem engedett venni a pénzemen semmit, mondván hogy nincs rendelkezérse álló pénzem.
Ja mégegy: Mi az a Genesis ? ebből is volt múlkor az egyenlegemben, pedig nem is vettem olyat ?
Az egyenleg amúgy forintra stimmelt, aminek lennie kelett.
Mit csináljak ? valakinek van valami tippje, azontúl hogy fel kéne hívni őket ?
a világ szeme most a távolkeleti piacokon és reggel a miénk is a zárókon. ilyenkor főleg nehéz okosnak lenni hogy hova tegye az ember a stopot. Tapasztalatok?
Hát az óvatosság mindig kifizetődő, nemcsak ilyenkor!
Én nemigazán buktam a két nap alatt, csak ezzel a shortal! A forintgyengülés miatt meg nem változott az egyenlegem, hiába esett a zeneca!
Türelem, lehet majd még keresni!
Azért most tényleg az 1-2 napos kereskedés az ajánlott, jól védett stoppal! Érdemes kivárni, hogy mekkora lesz a korrekció!
tényleg nem volt meggyőző az amik korrekciója, talán ők is a távolkeleti piacokra várnak ill. nem tudom hogy holnap és utána lesz-e valami fontos adat. Így osztom az előttem szóló véleményét (soymee)
Na ma én is nagyot alkottam a short piacon! Sikerült nyitóban megshortolni a Telekomot 945-nél, amit du-n 945-ért vettem vissza! Megint csak a bank járt jól, mint mindig!
Viszont kezdek erős vételi kedvet érezni a ricsi után! Ha egy nő nem vonta volna el a figyelmem vettem volna ma záróba! Érdemes lesz figyelni holnap merre indul! Forint gyengülésnél a vétel ajánlott, bár nemtudom hogy a rubel hogy teljesített a zuhanásban!
A xetrán meg csak a biopetit figyelem, ahogy 9,5-ről leesett 7,3-ra! Ezt is kellett volna ennyiért venni, de a munka mindig elvonja a figyelmem!
A másik meg a citi! Az is 38,4-re visszagyengült 42,4-ről, ahol eladtam! :)
SORON KÍVÜLI KÖZLEMÉNY
SYNERGON részvényopció – közös célok, közös érdekek
BUDAPEST, 2007. MÁRCIUS 01.:
A Synergon Informatika Nyrt Igazgatósága megkezdte a részvényopciós program végrehajtását. Határozat született a programban felkínált részvényekre vonatkozó opciók egy részének kiosztásáról. Ennek értelmében a 2007. március 1-én megnyíló program keretében 258ezer darab opciós részvényt jogosultak lehívni a Synergon Informatika Nyrt érintett munkavállalói a decemberi közgyűlés által meghatározott feltételek szerint.
A vezetői részvényopciós program célja, hogy a kulcs munkavállalók érdekeltek legyenek a Synergon nyereségességének növekedésében és a részvényárfolyam emelkedésében. Az opciók lehívhatósága kizárólag a Synergon részvények tőzsdei árfolyamától függ. Ezen ösztönző rendszer mellett a tulajdonosok/részvényesek és a munkavállalók érdekei, motivációi azonos irányba mutatnak, így a közös cél a részvényesi érték maximalizálása lesz.
■ ■ ■ ■ ■ ■ ■
CÉGINFORMÁCIÓ
A Synergon Informatika Nyrt. vezető hazai tulajdonú, regionális szinten tevékenykedő megoldásszállító vállalat. A Synergon csoport saját tőkéje meghaladja az 5.5 milliárd forintot, 2006-ban árbevétele meghaladta a 21 milliárd forintot. A társaság részvényeit a Budapesti Értéktőzsdén jegyzik. A csoport működése kiterjed Magyarországra, Csehországra, Horvátországra és Szlovákiára. A Synergon regionális terjeszkedése és tevékenysége megvalósítása érdekében 2001-ben szerzett többségi részesedést a cseh Infinity a.s. és horvát Span d.o.o. informatikai cégekben. 2003-ban az Infinity megalakította Infinity Slovakia nevű leányvállalatát Szlovákiában, illetve ugyanezen év végén a csoport tagvállalata lett az outsourcinggal foglalkozó SAO-Synergon Kft. (korábban Atos Origin Kft.)
A Synergon megoldásszállítói tevékenységi körébe – Magyarországon és a régióban egyaránt – az informatikai rendszerintegráció tartozik. A rendszerintegrációs tevékenységet üzleti tanácsadással, különböző hardver rendszerek kialakításával, kommunikációs hálózatok tervezésével és kivitelezésével, üzleti infrastruktúra-szolgáltatással, szoftvertanácsadással, teljes körű információ-biztonsági megoldásokkal, üzleti megoldások kialakításával, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal és tanácsadással valósítja meg, illetve rendszerüzemeltetési és szervizszolgáltatásokkal, oktatással támogatja.
Holnap végre pályán leszek úgyhogy megvizsgáljuk a lehetőségeket!!!!:-)))
MTEL már nem tudott jelentősen esni a nyitáshoz képest, így emelkedésbe kezdhet, de
965ft-nál máris ellenállásba ütközik. Figyeljük a korrekciós szinteket.
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)