én azt várnám,h kicsit lassul az emelkedés. szokásuk lerealizálni a nagyobb nyerőt, kivéve ha úgy érzik,h van még lendület, akkor majd fentebb realizálnak, mindjárt keresek egy példát, hogy mire célzok. ha nem is fog tovább emelkedni, oldalaznia kell.
Azért a piac csak tud valamit, ha 6% felett vagyunk. A világvégét várók, vagyonadós összeesküvés elmélettel háalók a károgás energiáját fordíthatták volna pl.38 ezer Ft alatt vásárlásra is. Bár ahány ház annyi szokás ugye🙂
Nem tudom írta-e ide már valaki,de Csányi megkapta az engedélyt az MNB-től az új csomag SRV-re.. Talán már ez a hír is elég volt a -20% esés utáni felpattanáshoz..És még el sem kezdte vásárolni...
Senki nem tud semmit, korrekció van: https://www.investing.com/indices/germany-30-chart DAX 17:30 Z tegnapi ugyanaz a 24800 leborulás, mint az OTPnél a 37xxx leborulás nap végére Ma meg a világba zöldül minden (még eső nélkül is), mert Trump örömet okozott, mondott valami okosat. Ettől még az USA költségvetése nem javul, a költségvetési hiány gatyául áll, a FED nem lélegezhet fel. Meg kell oldani az 5,3% problémáját. Amit csak adóemeléssel lehetne megoldani, De inkább fújják tovább a lufit, úgyis ez lesz a vége.
Ahogy 09.28. -tól próbáltuk belemagyarázni a hírekbe, hogy miért esik de igazából nem derült ki a pontos ok, most vaduljon meg a hintalovam ha értem mire emelkedik ez ekkorát. De longosként díjazom.
Nándor biztos látta investo vagy másik hasonló oldalon , hogy az USA félidős választások utáni 12 hónapban mindig erős az SPX .. Jó érdemben semmi nem változott még.. szóval óvatosan . Csak érdekesség . Nem hiszek benne per pillanat..
OTP részvényesek ide!