13:40 újabb. Ahogy az olaj mozdul egy komolyabbat: Longba fordul. Tőzsdék egyből esnek...gyors kezek.. Akkora mutyi van a világban, mint az atyaúristen. Én emiatt látok bele giga összeomlást, akár várjátok, akár nem.
Nem találsz olyan indikátort, amelyik azonos paraméterekkel: minden papíron és tf-en jól működik! Már önmagában az is fantasztikus teljesítmény, ha egyetlen instrumentum egyetlen tf-jére sikerül beállítani valamely indikátorra a közeli jövőben jól működő paraméter(eke)t.
Jelzem, nem otp long a topic címe. Részemről elfér és hasznos is lehet a shortos elmélkedésed, amíg nem megy át ámokfutásba. Ha OTP-ről írsz, akkor minden rendben. De lehetőleg ne úgy, hogy 600 karakter a daxról meg a nq shortodról és a végén "hajrá otp, mert azt tényleg mindenki rühelli.😁 Azoknak megvan a saját topicja és az ottaniakat érdekli is. Oké így neked?
Azért mert nincs pozim éppen, ugyanúgy tippelek, mert szeretem ezt csinálni. A sajátjaimnál is tippelek, de az adott értékeket szeretem megosztani. Nyitás-zárás. Aki utólag esetleg megnézi, hátha lát benne valami logikát, és megérti. Most,h minden esik kint, miért megy az OTP? Mert dupla alj. De előtte meg kint ment minden, az OTP mégis esett, akkor az OTP miért nem esett tovább? Más a TA-ja, más a grafikon, mert én indexeket nézek, ami 40-100 rv, nem csak 1 (OTP).
Hidd el, hogy nem a pozijaidat hiányoltuk! :) A többiek sem teszik közzé, hiszen az magánügy. Ha viszont valaki a beírja az eredménye százalékos értékét, az már jelzés lehet arra, hogy érdemes -e figyelni a véleményére. Nem érdemes lódítani, mert akik figyelik a történéseket, azok előtt hamar lebukik bárki, viszont a kezdők (akik még nem ismerik a posztolókat és főleg a tőzsdét) könnyen bedőlhetnek a nagyot mondóknak!
Értem és elfogadom ezt. De ha én kiszállnék 47k körül, ha lenne is certim, nem jönnék vissza, max nagyon lentebb, egy sokkal olcsóbban. Én sokszor leírtam már Macusnak. Elér egy új csúcsot, elkezd esni 500-at, már tápolgatja újra a packjait, de minek? Ha fordulás van, nem 500 általában, hanem legalább 2000-3000. (47-44k ) És együttes erővel (a fórum) a mi saját kis fapados logikánk alapján próbáljuk meghatározni a legjobb / ideális beszállót. Értem a magam részét, a szóhasználataimat. Okoskodásaimat. Elfogadom.
Szerintem nem ezekkel van a baj, bár magyarázatot irhatnál az általad kitalált szóhasználatokra, hanem azzal amikor elkezdesz okoskodni, hogy "a hülye kapzsi longosok nem adják el a certit csucson hanem majd jön a nagy reccs és akkor adják el bukoban", amikor már rengetegen és rengetegszer megirta sok longos, hogy azért nem adják el mert nem lehet visszavenni, és nem azért mert hülyék. Az iklyen hozzászólásaidat kéne elfelejteni és nem lenne semmi gond.
Az utóbbi 2-3 nap percre pontosan beírtam a pozijaim nyitását és zárását. Mert így tisztességes. Az,h valaki beírja,h " talán", aztán +0,5%-ot megy északnak..de esést várt, azzal kit akart meggyőzni? én lezártam a shortomat előtte, és jól tettem.
én most lettem lealázva a dax topicban: " ezzel: https://www.facebook.com/reel/1431294055730998:D de jól van, ott ömlenghetek. Tudom: Bableves: felejtsem el Térdelés-apácázás: szintén Birkázás: zenész. Szerva itt cserva ott: szintén. A TA-s csésze meg bögre meg füles bagoly, ilyesmit se lehet oda írni? Head and Shoulders?
Ha rajtam múlt volna, már ide sem írnál! Többször könyörögtünk, hogy ne légy ostoba, de te csak toltad tovább. Szerencsére nem vagyok modi, te meg akár észhez is térhetsz!Lássuk! 😃
Ha az OTP moderált topikra gondolsz, akkor benne van a nevében. Ebben a topikban nincs moderátor, nem tudtunk mit kezdeni azzal, ha valaki személyeskedő vagy trollkodó posztokat írt. Várunk mindenkit aki az otp-ről akar társalogni vegzálás nélkül. Nincs kitiltva senki, Tamás is veheti magát meghívva, ha értelmes keretek között tud maradni.😅
OTP részvényesek ide!