Mi a franc folyik itt? Kint minden esik több mint egy hete, az otp meg csak emelkedik. Mi a franc hajtja ezt most? Oké, nagy eladó eltünt, de ha az egész részvénypiac esik, akkor mitől emelkedik az otp? A világon mindenki otp-t vesz?
ha azt nézem, hogy a brent ~ 15-20%-ot emelkedett, míg a MOL 5000-5250, akkor már kevésbé áraz "bődületes" nyerőt a MOL. Az EU meg akarja adóztatni az olajcégeket, tehát ez a csinnadratta hipp-hipp hurrá elég hamar véget fog érni, ha jön valami hír+ ha még az olaj is korrigál. tegnap 100-110ig ment a Brent, ma mellézárósan indította a napot. MOL 5000-5250 5% OTP 44000-46200 5% Az egyik (OTP) a boldogságot, a talán fordulatot árazza, a másik meg a romlást, a szar világ (MOL). Valamelyik nem mutatja az igazi arcát, idővel majd kiderül, hogy melyik a bűnös lélek.
Kedves ktamask, Most utolért a végzet. Emlékszel mikor 2 hete kérdezted, ki az a barom, aki 5000 ren veszi a molt. Jelentkeztem, most 5250 en eladtam. Tényleg barom voltam?
https://www.investing.com/equities/ot-bank-nyrt-chart 46460 felett LEHET érdekes. 46000 felett már gyakorlatilag tényleg kitörés gyanús. 08.28 és 08.31 tetőket nézve. Naposon nézz rá: emelkedő aljak tetők, de technikailag a longos az aljakhoz húzza a stoppot. Eddig a 45700-al küzdött, hát hadd szóljon az a marobozu ma. Bátor pilóta TP-je 46700.
A masszív olajár emelkedés ellenére sem esett az OTP. Ma meg korrigál. Rakd össze magadban a spekulációs tényezőket. Ha akkor sem esik, amikor kellene, akkor most miért esne? EKB csak-csak emelt kamatot +25bp. "egy idő után megunják és hazamennek", én erre számítok, olajfronton.
OTP részvényesek ide!