"..Magyarország a legnagyobb szarok közt van,.."
majd lemossuk,ha beleesik a gyereked a pöcegödörbe attól még a tiéd.
Valóban sok sz.. van hazánkban, remélem már nem sokáig.
"..és a haza újra fényre derül."
Kész csoda lenne ha ennyivel megúsztuk volna a válságot. Magyarország a legnagyobb szarok közt van, gondoljátok hogy ennyi volt? :D
Szerintem lesz még itt második kör simán.
Egyes hedge foundokból a nagybüfik még ki sem tudták szedni a pénzüket. Majd csak karácsony környékén.
És mikor elkezdjük felhasználni az IMF hitelt, biztos emelkedni fogunk nem? :D
Odaát meg az óvatos kapzsiság öngerjesztő folyamata indult szvsz. 9600ig csak korrekcióznak.
a grafikonokon egyre inkább a kifulladás jelei láthatók. Így érdemes volt a tegnapi napon zárni a long pozíciókat, erre még ma délelőtt is alkalom nyílhat. - trendlines
Szóljon már valaki Merkel asszonynak, hogy az én lóvémmal ne szórakozzon!
Ti. az MKB-nál van az önkéntes nyugdíjpénztéri megtakarításom.
Törölt felhasználó2008. 10. 31. 20:41
sziasztok en uj vagyok itt de en azt gondolom be fogja tolteni a reseket alul 2900 es 2600 korul aztan elindulhat fol de jelenleg a bollinger szallag 2030 on all ez lehet uj alj is de ha betolti az also reseket johet a 2 folso res es elmehet 6000 fole de ez ujjab megallo a realizalasok miatt .Ti errol mit gondoltok bar en remelem nem lesz uj alj
nem mellékszál. az IMF hitel (hacsak valami nagy csavart nem dob be a kormány) nem használható kereskedelmi bankok devizaforrásaként. ha Merkel nem ad, akkor miért gondoljuk, hogy pl. a német tartományi anyabankja az MKB-nak nem engedi el a kezét, ha baj van. Ha pedig elengedi, az nagyon fog fájni (otp részvényesként is, magyar állampolgárként is). szóval: Merkel döntése nekem nem finom és örültem volna, hogy annyival kiegészíti, hogy ugyan az IMF csomagot nem támogatja, de a német anyabankok korlátlanul helyt állnak a magyar leányaik kötelezettségeiért.
Ez a "németek nemadtak" ez szerencsére egy elvarrt melékszál.Probléma megolva.
Mondjuk jó tundni ezt is. A németek már nem a barátaink,vagy csak be vannak fosva kell a lé haza?
Talán is-is.
Sz..nak már a határnyitásra meg hasolókra is.
OTP részvényesek ide!