Az rendben, én hiszek benne, különben nem lennék itt! Csak hol és mikor tárazzak be, ha jelenleg a 17.00 és a 17.05 közötti időszak számít mostanában. Napközben 99 % robi van. Szar minden nap veszteséget elkönyvelni, Voltam, ültem már ilyen helyzetben!
Nézd, ha a diagonális szabályok szerint megfelel, akkor az diagonális... a 4. csúcs átfed a 2. csúcsoz.. OK Folyamatosan csökkenő impulzushullámok : OK Diagonális ék (képen) : OK. A sárga már egy lefelé induló impulzus hullám, a trendforduló első jele. De ha nem teszik a jelölés akkor vedd egy háromszög korreciónak. A mostani "A" hullám" is valójában ugyanez.. Az lefelé menő trend első hulláma. Diagonális így vált trendet.. Az egyre hosszabb korrekciókból lesznek a lefelé menő impulzusok, az egyre rövidülő emelkedések pedig a korrekciók.
Korántsem vérengzésről beszéltem, csak a várható tendenciáról, az alattomos esésről, inkább lenne egy kivéreztetés és onnan indulna meg. Igen ma 45600, ami nap végére lesz 45130, holnap ugyanez 45300 aztán nap végére már csak 44xxx! Aztán csak pislogunk.
nekem átjön csak hibás több helyen is a rajz... A fehér hullám 34-47k között diagonalt abrazol ami 99% h nem az... ha meg impulzus hullám akar lenni akkor hibás... A ságra szamozas meg értelmezhetetlen, az elliott rendszerében abba a kontextusba nem létezik...
Hát nem túl jól néz ki a mai nap és a következők sem reményteljesek. Lehet most perpill bármilyen célár, varázslónak most bejönnek a vonalai, húzogatásai. Trampli megsegítette!
OTP részvényesek ide!