ktamask
ma, 14:42
Előzmény:
randomly
https://kephost.net/p/1Eu84enuLUdnz-KcY7Wfsw.png Robotként
gondolkodva: 5000: ez mindenki számára kritikus, még a shortosnak is,
tehát ez fölé megtéphetik, miért ne alapon, csattogjanak a seggeken a
légycsapók. Rajzoltam egy elméleti zászlót, ami a piros korrekciós csatorna legmélyéről számolódik. Narancs alsó szint-magasság, rávetítve a fenti piros aljára. Egy
extreme impulzív ÉK alakzatban mozog: kék vonalkák, az elméleti sávtető
mégis az alsó kékkel párhuzamos fekete, így nézve a mai max elérhető
akár a 4950-970-et. A tegnapi nap egy kalapács, annak ma illene egy folytatásának lennie. Fekete: Danger Zone 4980-5030 Narancs: elméleti zászló célár 5200 Aztán lehet,h most jön rá a nép, hogy mégis többet ér a MOL, mint az eddig gondolták, és láss csodát, irány a 10k. Észnél kell lenni a TS-ekkel.
Van nehany long certim, annak fedezesere vettem kis shortot a hosszu hetvege miatt, de ezt nem hagyjak esni. Sokan szamitanak esesre most, ezert kibaszasbol tuti felhuzzak ma zarasra.
kerestem a hozzászólást, de nem találtam. mintha "picit" 5000 fölé vártam volna, tehát a lélektani 5000 fölé pöcc-röff, és ott fordulás. de ettől még mehet tovább, a fomo az fomo. valami hír jöhetettt. Trump elvesztette a sapkáját.
Tegnap beraktam egy vételt 45400 alá (TL110 - et kb oda pozicionálva), de le is járt, erre ma meg benézett oda. Hát, mindegy már, amúgy is lehet, hogy most épp csak korrigál a további lejtmenet előtt.
Azt hittem legalabb a legfelso napos resig lemegy a hosszu hetvege elott, de ugy tunik ez nem tud esni most, vagy nem most kell neki esni. Van egy hetes res is 42490nél, biztos akkor fog méreteset esni amikor mar nem lesz shortom es nyakig leszek longban.
OTP részvényesek ide!