Ok, várok. Csak azért kérdeztem Tamástól, mert az írásaiból nekem eddig az jött le, hogy ha valaki hát ő tudja a tutit. Szóval ha nem tudja, ugyanolyan amatőr mint én 😉
Igen, vettem akkor 45.9-ért, akkor annyi volt az alja, nem bántam meg, indulhatott volna felfelé is. Vettem ma is, 45.6 -ért, de van egy vételem betéve 45.5-re is, ez kemény 20 forinton bukott, eddig. Ha esik még veszek, sávosan, ameddig tart a pénzem...
én a múlthéten írtam error kollégának, aki bármi áron 45900-at limitezte be, OTT AKAR venni. Én meg beírtam,h szerintem nyugodjon le, tegye el későbbre a pénzét. Egyesek "46200-nál" is vételre ajánlották, relatív ugye. Ha esik előtte 3000-et, még jobb. Néha csak a türelem kell hozzá. USA +5 nap long alatt az OTP oldalazott szinte, ez mutatta a gyengeségét. Ma kicsit esnek, 45900 azonnal elbukva. 45000-at kell figyelni, HA leér odáig. Semmi nem borítékolható. Nehéz előre megjósolni az aljakat.
pozitív kockázat kamatstop eltörlése, bankadó részleges lassú csökkentése majd kivezetése (bár ez évek) reálisan több év alatt, extraprofit adó szintén ..... több év alatti kivezetése.
meg a 20% ROE től, a növekvő EPS től , az organikusan növekvő bevételektől (+10%) a további potenciális akvizícióktól, az SRV től ami bármikor jöhet mert van rá pénz bőven. Egyéb pozitív kockázat iráni háború tényleges lezárása, ukrán tűzszünet (azért lassan elfogynak a fegyverek , emberek.... ) Negatív kockézat a tata..... de mint ahogy ezt se mást se lehet megjövendölni kriistálygömbből. A pozitív kockézatok adottak , a negatívakat csak tippelgethetjük.
48k-t vártátok 46200 jó vétel, ez volt múlthéten, pedig az ék már lassan megerősítést is kap, 2 inverz kalapács után csak csak törik az a 45900. Nevetségesen tartották, mert látható volt,h erő az nincs benne. Luminor hírek 0, csak a bejelentés ereje vitte, de tények, biztos pont nélkül visszatalál a kiinduláspontra, + réstöltés 45000. Egyelőre ennyit látni bele. Visszaadja a fals hír miatti megugrást. + néhány emberkének adott egy VIP kiszállót 47200 körül.
Amig az olaj 90 dodo folott van szerintem csorgas van . Ha a tata jonne valami bombahirrel hogy iran konyorog es beke van mert lebombazunk mindenkit akkor esne az olaj es mehetnenk fel. Az jo jel hogy megallt az eses ! Ha nem esik tovabb lehet holnap adom is el a shortom. Egy kis uzsipenzt mar elraktam belole , kerdes merre tovabb. A nyari posvanybol kene kitornunk
OTP részvényesek ide!