Mindig nem emelkedhet, akkor max oldalazik vagy esik. tegnap említettem egy éket, mára az Erste már éket lát. De rövidre kell értelmezni az éket, nem csak távolra. Támasz törés 45820 alatt. csökkenő tetők: 46940-46670-46500-46390 Aljak 46010. Közeledünk a döntéshez.
Nyáron alacsony a forgalom (de még mindig nem mi mozgatjuk attól még h csak pár milliárd ne aggódjatok), nyomott hangulat irán miatt, de persze biztos a fórumot olvassák és a háttérbõl mozgatják a szálakat. Hihetetlen
De minek zabálta ki a könyvet 45000-ig, ha utána 40000-re is lenézett 2x? . Honnan tudod hogy nem ad el? Nem egy szereplõs a tõzsde…. Azért mert ha átsúlyoz egy alap pl., akkor nem fog pánikolva utánavenni. Vagy ha egy nagyobb kutya vesz, akkor nem úgy mozgat milliárdokat mint te vagy én, és nem is egybõl ad el mindent.
A mai nap ilyen konteós session lesz? Jó ég, ne szórakozzatok már, épp elég az agymenésekből máshonnan, erre még itt is mindjárt megjelenik a titkos háttérhatalom.
A többiek ezért nézik a forgalmat. Ha kis mennyiséggel esik, akkor a kicsik teszik ide-oda, inkább, reálisan gondolkodva. Mások véleménye: tapasztalata: nagy forgalom: az mutatja a trendet. Amikor 25000-ről leszakadt 19000-re, nagy forgalommal estünk, ami fals jelzés, mert a nagy forgalmat valójában az generálta, hogy belevettek az esésbe, nem kevesen, és másnap 25000 körül zártunk, hiába volt -6000. Amikor 35-ről felrobbant 45k-ra, 90 MRD -os forgalom vitte fel 42000-ról 45000-re, majd 60 MRD-os 45000-45700-ig már csak vagy 90/60 vagy 60/90, már nem emlékszek pontosan hogy melyik nap melyik, mind1. A lényeg, hogy utána átlag 3-4-5-6-8 MRD-os napjaink voltak, ez mutatja azt,h a nagy vevő elillant, kitárazott, megvette amit meg akart venni. De minek zabálta ki a könyvet 45000-ig, ha utána 40000-re is lenézett 2x? Én ezt nem tartom logikusnak soha. Itt feltételezhető az is, hogy nagy mennyiségű shortokat zártak, amik GIGA forgalmat hoztak, valamennyit a 60 és 90MRD-ből, de mi ezeket nem tudjuk, csak spekuláljuk.
na, ha a "narancskommandó" azt mondja, akkor az úgy is van :-) személy szerint engem egy vélemény se zavar (mindenkinek joga van itt kifejteni a gondolatait, akár poziból beszél akár anélkül), de akkor téged se zavarjon, hogyha mások pedig leírják, ha butaságnak gondolják amit írsz
Ezeket a kommenteket itt nagyon nem szeretik, és van pár nick akik nagyon tiltakoznak ellene, ezzel pont engem is egyre jobban meggyőznek, hogy van valami igazság alapja. Van amikor az megy, hogy a kicsik eladásai miatt esik, ilyenkor az megy, hogy a kicsiknél nincs is akkora mennyiség ami érdekes lenne, most akkor melyik igaz? Rengetegen csak olvassák a fórumot vagy brókerek útján kereskednek, ezek mind "terelhető tömeg". Én is biztosra veszem, hogy sok bróker, és "bértollnok" ír ide, és azoknak az alteregói is.
Kialakult egy távoli, fordulós divergencia az RSI-n, amely megkapta a
megerősítést. Kialakult a charton egy Bearish Engulfing gyertyaformáció,
amely nagy eséllyel fordítja a trendet (79%) Fing ide vagy oda, "eséllyel", ha meg kilő 47000 fölé az OTP ma a jó USA inflációs adatra, akkor a világ boldog lesz.
Halkan megjegyztem, sztem eddig nem rajzoltak éket. "Minket olvasnak?" Múlthéten még azt írták 47200-nál, hogy további emelkedés jöhet. 45900-nál további esés. Gratulálok! Oszt mindig én kapom a kritikákat embörök, hogy LÉZERSHOW! Ebbe belelátható a long meg a short is. mint a 20 meg a 40 fok, bármi lehet.. ...:D
OTP részvényesek ide!