volatilitás a vix nem mutatja előre, hogy fordulni készül. az esést nem látod előre, csak amikor már esik. Erről is vitáztam veled. Picit elakadt X-Y és jött a -5%. Buffett írta? egy irány van, a jó irány.
A 3 OTP GAP nem vészjósló? Erről vitáztam veled a másik topicban is. Ez egy sima RV, nem index. Ha a múlt példáit nézem, akkor mindig betöltötte, az OTP nem hagyott GAP-et, vagy csak nagyon ritkán. 39600 után miért jött le 39800-ra? Erre van valami logikád? Azon kívül, hogy likviditás, ez gyenge magyarázat nekem. Én azt szoktam írni, hogy olcsósítás. Minél olcsóbb átlagot szeretne elérni, minek tartson 42000-41500-es rv árat, ha 39800-41000 között is tele tudta magát zabálni? 42000-41500 elad, ha már a célár-átlag megvan, akkor PUSH, és ha megint elér egy bizonyos szintre, megint jön a realizálás: sávozás, ezt látjuk minden egyes izmos kilövés után.
3. GAP-es nyitás a "boliból kiugorva". Ha nem 20-2-esen nézed hanem 20-3-ason, akkor benne van. Hetes tető 48000 Hónapos tető 52000+ Kisebb TF kb. arra tolja, amerre akarja, ha akarják. ugye.
Kicsit lebillent az olaj a tegnapi min alá, segíti az emelkedést. Az aláírás hivatalosan pénteken lesz. Az én logikám szerint (zotlan várlak!) szerda ATH, vagyis heti max, csütörtök-péntek pihi.
jah, de a napos boli szalagbol is kiment, illetve a mai lenne a 4. zold, ami azert nem surun tortenik meg otp-vel ha jol lattam. de majd a ta magusok kijavitanak ;)
orason. Ami azt jelenti, lehet lesz egy két óra amikor csorog 100-200 at vagy csak oldalazik, aztán megint mehet. Órás időtáv inkább csak az ellenállásokat mutatja jobban. Naposon 45 környékéig mehetünk szerintem most el , aztán elérjük az előző emelkedő sáv tetejét.
az tegnap lett kiütve. Nem hinném hogy lett volna mégegy.... közben egész szépen alakul a profitom otin :D még egy kicsit mehetne :D 45 ig király lenne :D
OTP részvényesek ide!