UniCredti vs. OTP: https://kephost.net/p/MjM5MjY2OQ.png a 45700-et nem írtam rá. Volt egy fals iráni csete-paté fél napig, pénteken. arra toltak egy izmos zöldet, esés közben. A chart szándékosan 03.30 a long napjától mutatja a %-os eltérést, az OTP még mindig előnyben van. Unicredit a +20%-ról visszabillent +5% közelébe, az OTP meg a +32%-ről +20%-ra. Ott a képen a hasonló logika: emelkedő aljak, dupla alj. Ma pedig piros box, GAP-es nyitás, boldogság van, szintén azonos. Tehát az OTP nincs lemaradva. 4-5% ot simán hozzátesz a Tisza, tehát kb . egál.
Règiós bankok: Raffi: +7.05% Unicredit: +6% ( tegnap +7%) Erste +6.66% PKO: +3.31 Szóval nagyon NEM shortolnám az OTP t, mert akár 45500 ATH-n is lehetne már az árfolyam.
-CFD Olaj 12,6% brent -10,3% Alapvetően a kettőnek nincs köze egymáshoz. OTP-ben elindult egy GAP-es kitörés, ami 42500-42700 fölé kipattinttotta. Lassan jön a Macus által említett SRV + MRP + tavaszi nyárfavirágzás :D + Napfogyatkozás + Sarki fény + Trump jobb keze + a fene se tudja még mi. Ja igen, osztalékrally, aminek ez már az előszele lehet. OTP nagy vevői között lehet az USA is, akik még alszanak. Én 1 valamit megtanultam az életben, 03.30 óta. Széllel szemben csak a hülyék pisálnak, erre én tökéletes tankönyvi példa vagyok. Ebbe láss bele, amit akarsz. :)
OFF certifikát. Most Én is beszéltem az Erste ügyfélszolgálattal. Ha nem adod el maradványértékes kereskedés idejében a tőzsdén - ellenőrzött piaci ügylet keretében - akkor Ő nem tudja beírni az igazolásba. Ha eladod a tőzsdén akkor befogja írni. Én sem adtam el a tőzsdén mert akkor van 0,45% jutalék ami lópikula, ellenben így egy szemmel látható összeg nem kerül a veszteség sorban. Szóval a kiütött certifikátot _el kell adni a tőzsdén_ ellenőrzött körülmények között kerül amibe kerül. _Szerintem_ ON
OTP részvényesek ide!