Ritkan ertunk egyet de az egesz haborun az izraeliek profitalnak a vilag meg szenved es csodalkoznak rajta hogy mindenki utalja oket. Mindezt nem mellekesrn azert mert van egy orban viktor szeru miniszterelnokuk aki haborus bunos es sikkasztott is … es probalja legitimizalni magat. Trump szinten az lesz ha tovabb bombaz kb … sot elterelesnek jo az epstein fileokrol ….
Az Egyesült Államok és Izrael február 28-án indított háborúja az április 8-i tűzszünet óta szünetel.IZRAEL AZONBAN JELEZTE, HOGY KÉSZ ÚJRAINDÍTANI A HADMŰVELETEKET. mert már tele van shorttal meg lezárta a longokat
Nem voltam gépnél de egy 10 milliárdos záró kötés után még lett 186 millió forgalom pluszban ... ez nem a megnyugvás jele. Nagyon keveset vettem kell itt még venni (kell a cash) úgy érzem, mire adni lehet.
Azon gondolkodom hogy lehet volatilis meg az arfolyam de panik elmult…. Trump ma is jelentett be hulyeseget de semmi reakcio iran meg mar nem raketazik valoszinu nincs mivel … szoval nagyjabol maszatolunk aztan egyik fel megunja aztan lehet beke lesz , ez rank nezve meg esetleg minimalis eses , de nagyon alacsony szintek mar nix…. Tartok puskaport esetleges esesre , de mindenkepp tervezek venni. Az 50 k ev vegeig garantalt . Most a kerdes az hogy jelentes oszti srv mrp mind kozeleg mennyire huz minket fel
https://www.portfolio.hu/befektetes/20260317/jon-az-otp-kozgyulese-dontenek-az-osztalekrol-is-824912 Itt is említik a 04.10-et, de itt legalább pontosítják: A tulajdonosi megfeleltetés
fordulónapja 2026 április 10, amelyhez a társaság a KELER közreműködését
veszi igénybe. A közgyűlés előtt két munkanappal a részvénykönyvet
lezárják, az addigi adatokat törlik, majd a megfeleltetés szerinti
adatokat rögzítik. A részvénykönyv lezárása után új bejegyzés csak a
közgyűlést követően lehetséges. A közgyűlésen az gyakorolhatja részvényesi jogait, akinek neve a lezárás időpontjában szerepel a részvénykönyvben. Közgyűlés!
jah sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz ezzel a datummal, azert irtam hogy nekem santit :). (nem mindig tudom olvasni a forumot). kosz, hogy leirtad megint.
OTP részvényesek ide!