Miért csak 100.000db-ot adnak ki belőle, és nem 200.000 db-ot, mint némelyik korábbi szériákból? Kicsit spekulációs szemmel kérdezem, hogy ne legyen akkora rotty, esés ,ha elérik?
OffMár bocsánat, hogy beleszólok, de senki sem mondta, hogy le kell dúrni a fidesz által kreált jó dolgokat. Senki sem mondta, hogy nem voltak jó dolgok azok közt a mit a fidesz csinált. De már több lett a rossz és vállalhatatlanná vált az egész. Hála istennek felébredt a nép, mielőtt tényleg kivezettek volna minket az EU-ból. Meg sztem nem kellene pálcát törni a fejük felett négy nap után, úgy hogy még hivatalban sincsenek. Majd négy év után, ha szükséges. A Druzsbára is azt mondták, hogy kell, de legalább három független beszerzési útvonal kell az országnak. Nem állhatunk egy lábon. Mondjuk feltehetnénk a kérdést, hogy az évente osztalékban kiosztott 250 mrd-ból miért is nem kezdték meg a függetlenedést már évekkel ezelőtt. De hagyjuk is, vissza a "parkettre" :) On Oti csökkent, MOL esik és nem shortoltam be, pedig reggel jónak tűnt az ötlet. :( R.: 43.860
“Szerintetek hol lehet a visszacsorgás alja?” 2000ft-ra vagyunk a csúcstól, már most is jó, akciós vetel! 42600-nál van erős szint, szerintem az alá nem fogunk menni.
Pont ezt írtam reggel, hogy érdekes "Ívben" próbálják szinten tartani az emelkedő aljakat. 4h-t rajzoltam, ott ez nem tűnik fel, ha megnézitek a napost, akkor a tegnapi nap lehet egy fej váll jobb vállról indított "inverz kalapács". Ma csinált egy visszatesztet, jönnek-e vevők, nem jöttek, öntés. Amit írtam 43700 alatt keresném a támaszt, 43500-43600, már ezt is benyalta. Shortos viszi magával a stopot, mert bármikor jöhet egy fordulat. Első körben 43100-nál van egy kitörési pont. Utána talán 42700 és 42200 Ha a 42200 is törik, "szigetforduló", zakós nyitás 41100 alatt? Hétfőn, talán. "Ne igyunk előre a medve bőrére", jó funda, jó gyj, jó hírek. Trump bármikor letérdel, béke-béke-béke. + 2 rakéta.
Amúgy a TL113-ról lehet tudni vmit? Netbrokerben látszik, de a webes keresőben nem. Ha jól emlékszem, nem lett elindítva, mert nagyon közel volt a korlát ár.
38k - ahhoz szerintem Irán tömegrakétázása és USA partraszállása kell már. Én elképzelhetetlennek tartom jelen állás szerint. Továbbá talán a Tl115-öt (?) bevezetéskor nem tudtam venni se limiten se piacin, ha jól emlékszem azonnal elfogyott. Lehet én csesztem el valamit persze.
OTP részvényesek ide!