Nagyjabol ilyen az amikor egy hulye hulyekkel veszi korbe magat akik bologatnak neki …. Bejelenti beket kotunk iran konyorog erte , majd 5 perc mulva szetbombazzuk oket …
Trump kőkeményen odaver. Semmi más célja nincs mint a globális inflációt jól felverni totál csődös usa helyzet miatt és az amerikai kötvények felé terelni a nagytőkét. Ehhez feszültség kell lehetőleg olyan helyen ahol közvetlenül tud azonnali gyors hatást elérni ez most a kőolaj hazája.
Nem szentírás. Senki nem mondta. Ellenben Trump újabb fordulat,: odaver iránnak 2-3 héten belül ez A híre. Nem a béke. Indexek -2%. Április bolondja ez a csavo. Bátor pilóta eladta. Jön be 5.jere is a 35k darálóba, és lehet 5.jere is bejön vagy kimarad az emelkedés ből, mert mint írod,1x továbbment, a -4-5ből. 4et még végigseggelt. Ha a taco tradet veszed alapul, olvass utána. Index -2%. Meg fogják venni az esést. Mert.addig talán béke kész. Vagy nem.
Ez helyes számitás. Egy hiányzik belőle. Évente egyszer a kötési és korlátárat az osztalék kifizetésének napján az osztalék mértékével növeli az árjegyző. (Nem az elméleti osztalékkal, ami tavaly 950Ft volt, hanem a saját részvények levonása utánival, ami kb 1000ft volt) Ez némiképpen kiegyensúlyozza a heti kamatot. (Teljes mértékben a kis tőkeáttételeseknél, ahol hetente 20-30Ft körüli a kötési és korlát ár növelés)
Nem tudom ez hány eszközben jelent poziciot de ha OTP certibe be toltad a tökéd 58%-át akkor rossz a kockázat kezelésed... mint mondtam ha rulettezel akkor nyilván kockázat de ha okossan használod ki a töke áttét elönyét akkor nem rejt magáűban több kockázatot mivel magassab szinten tudsz diverzifikálni .... Számolj ugy hogy mekkora összeget vagy hajlando kockára tenni bizonyos nyereség elérése érdekélben... tehát számokban: hajlando vagyok 1 milliot kockáztatni 5 millios profit reményében... és erre kös poziciot... töke átéttel vagy anélkül... lényegtelen... kockáztas 1 milliot 5ért cserébe...
"Egyébként a tőke áttét nem növeli a kockázatot söt csillapitja" Aha, akkor megnyugodtam a teljes tőkém 58%-ának megfelelő összeget vettem fel hitelt certifikátban ... magyarul ha mindet kiütik, akkor 58% a veszteségem. Mit mondjak ...
OTP részvényesek ide!