Árulóóóóóó :-)
Sújtson dolgozó népünk megvetése!!!!
Törölt felhasználó2008. 10. 15. 13:21
...egyem meg a drága jó lelkét, vegye már le a kis kosarát az eladói gombróóól!! Ne féljen ez csak egy dupla alj kialakítáááás. Tudom,hogy sürgősen kell pénz a Pista bácsi gyógyszereire,de ha nem nyomná annyira, akkor sokkal jobb áron adhatná el egyem meg a szívét!!
„Példátlan gazdasági eredményei vannak Izraelnek, gazdasági függetlenséghez jutottunk, megvesszük Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot."
Simon Peresz
Nem akarlak megbántani, de a válaszhoz tudni kellene, hogy miből áll a portfóliód. A lényeg, hogy ha a bróker tönkre megy (nem fog), akkor elveszhet a nála deponált pénzed, de nem veszhetnek el a három napnál korábban vásárolt részvényeid, mert azok virtuálisan már a Keller-ben vannak.
Ha rosszul írom kérem valaki javítson ki.
asszem jó indikátora a tőkepiaci-, pénzpiaci hangulatnak az, hogy itt is mindenki veszekeszik egymással...
s attól tartok lesz ez még így se... sajnos...
dr. P. Simon!
Dijjazom a lelkesedésed, de javaslom olvasgass itt egy kicsit. Talán akkor észreveszed, hogy kilógsz a sorból.
A magam részéről ezt az el sem indult vitát befejeztem. Csak arra szerettem volna rámutatni, hogy itt másra koncentrálunk.
Én egy percig sem gondolom, hogy nem érted....
"Akinek fogalma sincs, hogy mit jelent egy opcios ügylet az talan ne frocsogjon itt feleslegesen. "
gdy
A tőzsdei eladási vagy vételi opció olyan határidős ügylet, amelynek jogosultja díjfizetés ellenében jogot szerez arra, hogy egyoldalú nyilatkozattal előre meghatározott áron és időpontban, illetve időtartamon belül, meghatározott árura határidős ügyletet eladóként vagy vevőként kössön az opció kötelezettjével, aki az ügyletet eladóként vagy vevőkét köteles megkötni.
Azért arról vannak fogalmaim, hogyan működik a kereskedési rendszer. Csak felmerült bennem, hogy jó lenne tudni, mennyire áll stabil lábakon a KBC. Mert ha netán csődöt jelentene...
nem nagyon vágom az OTC opciós piacot, de gondolom nem úgy megy ez a piac sem, hogy néhanapján van egy egyedi 6 milliós ügylet a semmiből 2452en.
én azt tételezem fel, hogy az OTP ezen a piacon is backstoppol, mint pénteken a propmt piacon.
Akinek fogalma sincs, hogy mit jelent egy opcios ügylet az talan ne frocsogjon itt feleslegesen.
Meg kellett volna nezni reggel a forint arfolyamot (nekem is), amit csanyi ur es egon megtett. Akkor nem lenne most buko.
"az igazi röhögés majd akkor lesz, ha engem is kirugnak a munkahelyemről, járok a segélyért, közben feketén dolgozom és Ferkóék már nem fogják tudni beszedni a 70% adót attól a 140.000 luzertől, aki a most az adók 30%át fizetik. Na akkor jön el az igazság pillanata."
ez a folyamat már erőteljesen zajlik. 2006 után nagyon sokan kezdtek el "adót tervezni", "adót optimalizálni". Én is
OTP részvényesek ide!