Igen , zavar tamadt az eroben nem is kicsi . A bank sebesseget valtott 20 k kellett volna ev vegere , de igy 21 fole varom kicsit , de igy nem eri meg beszallni kene 20 ig menjen mondjuk aztan ott mar igen , meg is lenne a normal korrekcio . November vegeig kb jo lenne
Igen és lehet szerencsével mert a záró nagy pakk után még belenyultak. De ez csak időleges, nem változott az irány, de egy szussz most jól jönne a papirnak
Én is arrol beszéltem bár a mondandomlányege nem tf függö a mozgo átlag és az azon alapoulo indikátorok késve követik az árat és ha most a jelenben kinézel egy pontot mint támasz mert ott a bolinger szalag vagy egy mozgo az a jövöben nem ott lesz mert követi a mozgást... ez lett volna a lényege hogy ha esik akkor a mozgo átlag oráson viszonylag hamar leköveti az árat igy az also szalagg is lejebb kerül a mostani szintnél felfele ugyan ez... szoval lehet h majd az lesz támasz de hogy nem ott lesz ahol most éppen van az szinte biztos mert addigra el fog mozdulni mire oda ér az ár...
Órás bollingert mondtam. Mindegy. Maci. Ha eltölt pár napot 20500 környékén, akkor újra vételi jelzések jöhetnek óráson. Erre gondoltam a kihülő indikátorok kapcsán.
Kötöttek még bő 25k db-bal zárás után és volt még bent eladásin 11k.. Nagyon szép erős nap volt ez a mai is a tetemes nyugat-európai esés ellenére is, köszönjük! Azért a végén az OTP piacán is megjelentek az eladók szép számmal, de egyelőre a piac megvette a javát. Jelenleg a 20.500 és az a körüli szint tűnik ellenállásnak. Azért az erősödő forgalom is beszédes: több, mint 17.5 milliárd volt a napi forgalom. Vajon milyen árfolyamra szeretnék beárazni? Nehéz kérdés. A túlvettség ellenére is egyelőre viszik tovább. Aztán lehet, hogy egyelőre ennyi, de nem lehet tudni biztosan. Már a 20k is támasz lesz szerintem, de a korábbi ATH 19.590 körül is, én ez utóbbi alá nem várnám korrigálás esetén sem. Aztán meglátjuk. De a várt 20k feletti érték már valóság, az év végi 21-22k még szerintem elérhető lehet egy pihenő után.
OTP részvényesek ide!