Lehet en is veszek 89 et majd. De kesobb , megy meg ez lejjebb. El kellett volna adnom 890 nel de azt hittem megyunk meg , de ebbol a korbol kimaradtam. Kovetkezore felkeszulok :D
https://kephost.net/p/MTEyMDU1Mw.png otp 4h. van ez az RSI-s inverz fej váll, amiből kilőtt, azt fals kitörésnek is nevezhetjük. a sárga vonalat áthúztam ilyen fos-sárga-barnásra, nagyjából a charton is. ez esetben kb. arról pattant pénteken. a zöld vonalnál volt egy divergencia, jóval magasabb csúcs, csökkenő rsi-vel adta magát,h valami lesz. viszont a kéknél már nincs divergencia, korrekciós sáv van. a charton a narancs/fossárga-barna sávjáról illene pattannia. ami kicsit bonyolítja a helyzetet, hogy ha USA /DAX korrekcióba kezd, HA!, akkor mi lesz. eddig nem követte őket az OTP.
A Don latja a jovot. Szerintem minden akvizicio elore visz. Mar ha erteket teremt. Pl feheroroszorszagban nem ez lenne a helyzet :D nem vennek meg a bankot ha nem latna benne fantaziat. Haboru utan ami azert lassan de kozeleg magas marginnal lehet majd ukiknal hitelezni. Omleni fog nyugatrol a penz. Erre repul ra a főni.
OTP részvényesek ide!