En ugy vagyok vele hatha lerantjak 14450 ig , utana mehet fel , de azzal is jol jarok , sok kicsi sojra megy, ha meg nem akkor eladom aztan kis buko max.
Én is adhattam volna ma 570-ért-580-ért, de mondom nem 10-20 ponttért kockáztatok ennyit. :D Szintén zenész a 61-ben. A fák nem nőnek az égíg és nem hajolnak a földíg. Sajna sosem ott fordul, hogy 20x tőkeáttéttel meg lehessen játszani. Sokan ugye nem értik miért shorolnak egyesek. Nekem tökéletesen mindegy mit csinál az otp, arra próbálok bazírozni, hogy minnél nagyobb tőkeátéttel elkapjak egy jó irányt, nem akarok én senkinek se rosszat, és nem akarok sokáig csücsülni. Ha ts certi 20x ad akkor afele kacsintgatok, ha tl ad 15-öt akkor meg amarra, nincs személyeskedés, nincs hit, remény.
Vettem kis ts61 et en is , nem tudom meddig kene tartani de legkesobb penteken likvidalom barmi legyen is. Hetfon mar ugrik az ar 50 el szoval ezt figyelembe kell venni. Csak nem megyunk 14800 ig holnap.
Ne sirasd én 560-on belevettem pár ezer darabot. Nem akartam már piszkálni 14600 körül, de valaki 555-ös árjegyző vételnél leakciózta nekem 560 ra, így nem 40-50 pont bukóval indultam neki, lényegesen kissebb volt a kockázat mert az árjegyző gap már diszkontálva volt. :) 520-as stoppal ki is mentek. Bukó bukó, de ha bejön kérem... Erre megérte kockáztatni. Nagyon finoman nyalta meg a kiütési szintet, utána figyeltem a kötéslistát kb 4000 darab volt ami bekötött miközben 25K certi maradt még eladatlan. Nem tudom mikor fedezték le, de azt gyanítom az erste már 14500- on lefedezte az összes TS62 certit. Volt egyben 10-25K-s kötés is, így remekül megvoltak haszonnal.
1. Mivel kérdésre válaszolt, így ha mindenki más esetleg le is szarná, (nem gondolnám, h így van) hogy mit csinál, a kérdező biztos nem tesz így. 2. Az első pontból következik erre is a válasz, kérdésre válaszolt, így nem beszélhet magában.
Köszi, én is olvasom a bejegyzéseid, van érzéked a kereskedéshez. Én Opusban három kört futottam ebben az utóbbi két hétben, két kisebb nyerő lett, egy bukó, nagyobb pénzt nem tennék magam se oda. Telekom nekem is van régről, tartom, kevés 4IG, OTP. Meglátjuk. Figyelek most én is, hol lehet még bőviteni, pozit nyitni.
OTP részvényesek ide!