Én azt gondolnám - de nehogy biztosra vedd, mert én magam sem hiszem - , hogy a nagyok itt már lejátszották, ha kellett valamit a bankcsőd miatt. Spekulánsok irányítják az árfolyamot, de: A legutóbbi pánik kiváló alkalom volt a bevásárlásra, mert rengetegen betojtak. Kevés részvénnyel nagyot lehetett ejteni, és sokat lehetett visszavenni alacsony áron. Vagyis a spekulánsok elvileg nyakig ülnek a részvényben 9200 és 9700 között. Azt el is kellene adni jó kis haszonnal, mert nyilván nem hosszú távra terveznek. Ez a mai 9800 erre kevés. Kell néhány kisebb ijesztés, hogy lássák, mit gondol az árról a piac. Ha nincsenek már ijedősök - szerintem kb. elfogytak - akkor lehet lassan felmenni. Apró vásárlásokkal meghozni a bátrak kedvét és ezzel később a lemaradókét is, majd szépen eladogatni amit most vettek. Ez azért nem öt perc lesz. Érdemes valami hírhez igazítani a végét. Talán az osztalékhoz. Persze nem tudom mi a jó kis haszon a spekulánsnak és milyen áron vásárolt pontosan. Emiatt a kérdés nehéz. Talán 10.200-at tipplenék egy hét műlva. Mindez bármikor változhat, ha jön valami fontos hír.
OTP részvényesek ide!