Az amerikai brokerek pont leszarjak ezt az inlikvid fos bet et. Komolyan ezek a mozgasok amik a bet en vannak,mar egy mamutnak is lassu. Az amcsik 10-20% keresnek vagy buknak naponta, ez egy fos mocsar ami a bet en van
Komolyan ilyen szovegertesbe kotsz bele? Akkor miert myomnak meg a veteli gombot a bet en? Mert penteken mindenki szeretne venni, ebbol a kihagyhatatlan papirbol, ami egy gazdasagilag eros orszag vezeto bankja, tele lehetoseggel?
Én azt tudom hogy tavaly év végi vagy idei év eleji 10 K környéki vétel már 6-7 %nál tart eddig..Amit aki akart realizált..és hol van még az év vége..teganp 10850 en adtam el egy pakkot. 7 % haszon.
De a kamatoknak van, illetve a kamatok alltal generalt jovobeni gazdasagi kilatasoknak. Ami eleg cudar, vissza fog allni a vilagrend , megszunik az olcso penz es ezt a piacok is megerzik. Nagyon szep, hogy ment az oti par % ot, de en meg mindig nem latom mitol lenne jobb vetel, mint akarcsak egy dkj. Egy forintos befektetonek nem is kerdes
Ha esetleg megint megjelenik valami komoly arcú ember zárás környékére és fel szeretné rántani, innen akkora pakkal lazán megteheti, és akár egy kerek, 11k-s zárót is produkálhat.
Ebben igazad is van. De nekem az az érzésem , hogy már év közben kedvezőbb adatok fognak jönni akár az USAból is mint amire számítunk,de ez spekuláció. Másik, hogy szerintem de ez az én véleményem az OTP még mindiga béka segge alatti árfolyamon van. Nálam minimum 12Kt átfogja idén vinni.. De ez az én véleményem. ami meg már a DKJ is veri jó vételekkel. persze megfelelő tőkével én sem bűvészkednék ki be ugrálásokkal:_))
Igen, kell. :) Én is tudnék megint realizálni szép haszonnal, de mennyiért vegyem vissza? :) Az USA futi közben szép zöld lett kivéve a Tesla-t és az EV gyártókat akik tovább zakóznak.
OTP részvényesek ide!