TA alapon egy negatív várakozás a következő 10 napra. Nem állítom, hogy így fog mozogni, de ha lefele megy ezt kellene csinálja. https://invst.ly/z93lu Az RSI-ben látszik, hogy várható egy kisebb felfelé irányuló mozgás sacc 24-i tetőzéssel. Elvileg nem visz a tegnapi csúcs fölé. Szintén az RSI alapján valamikor november elején várható egy újabb long beszálló ideje. Az ár lesz ahol lesz. A periodicitásról teszek fel rajzokat hamarosan.
na látjátok ezen napokat nem értem.....mert az, hogy előző napokban megyünk usa-val az okés....az adja magát... Na de USA futik most nagyon enyhe mínuszban, miközben a magyar bluekat keményen adják ...otp -2,5, ricsi -3, mol -1,5....ráadásul mindenben van forgalom is....
Amerikai gazdaságról: Tavalyhoz képest 5,3 százalékkal emelkedett szeptemberben az ipari termelés mértéke az Egyesült Államokban. Augusztusi 3,9 százalékos eredményhez képest ez gyorsulást jelent, emellett az elemzőket is meglepte az ipar erős teljesítménye.
ja azon a poénon én is hülyére röhögtem magam, a következő másodpercben már tudtam, meg fogják ütni a forintot, a dilettáns megszólalt, kb úgy 10-50 milliárdba fog kerülni ez nekünk és pont
OTP részvényesek ide!