Bár, csak 15% részesedése van ebben a vegyesvállalatban otp-nek. Lehet, hogy a 75% tulajdon részű partner épít valami új "plázát" ahol otp-nek lesz egy irodája? Akkor hol tart ez az építkezés? Mikor lesz kész, hogy otp elkezdhesse a működését?
Megvan a zöldmezős is, csak nem egészen világos nekem, hogy miért lehet jó az otp-nek egy infrastruktúra nélküli mezőgazdasági területre építeni egy hitelintézetet. Szántóföldön akarnak irodát nyitni? Ki fog odamenni hitelért? Vagy online lesz az egész, be sem kell menni az irodába? Akkor meg minek az iroda? Főleg olyan helyre. https://www.hrportal.hu/jelentese/zoldmezos-beruhazas.html
Újabb hírek!!...Mészáros Lőrinc új pályán is labdába rúgott Csányi Sándorral szembenCsányi Sándor OTP-vezér és MLSZ-elnök mezőgazdasági vállalatbirodalma rendületlenül menetel előre - derül ki a friss cégadatokból -, miközben Mészáros Lőrinc agrárvállalkozása mintha még új fiúként próbálkozna ebben az ágazatban.
Tudja itt valaki, hogy mi az a "fogyasztási hitelezési vegyesvállalat zöldmezős alapítás"? Mivel foglalkozik egy ilyen vállalat, és mi az hogy zöldmezős? A hitelezés egyértelmű, de a fogyasztási nem, a zöldmezős meg vakfolt számomra.
Kínába megy az OTP ahol nem használnak készpénz hanem wechat pay még a lángososnál is. Itt még félóra még betölt egy webes banki felület . Náluk venni egy részvényt az kész kabaré ahogy működik. Tényleg mivel tud ott piacot szerezni? Nagyon-nagyon érdekelne ... Én nem mernék oda menni a VW villanyautó üzlet ága után ... ami ha jól értem nettó veszteség. Vagy az indonéz autópálya fizetési rendszer. Itthon is inkább kúton veszem kisebb tortúra. Ja és jó lenne ha ugranánk legalább 11.800 plusz vételi és eladási jutalékig ;-)
Hat en nem adnek ilyen hirre semmit de persze lehet igy is hatasa igen csak nekem fura h eddig ha volt egy hir voltak melle szamok most meg semmi csak gyorsan eloszedtek valamit nekem kb igy jon le ez a sztori... nem hiszem h kedden erre nagy roham lesz de ha megis akkor elgondolkodom magamon... nekem amugy tokk mindegy merre fog menni az arfolyam... en orulnek egy melypontnak h legyen mihez tartas de nekem az is jo vegulis ha elszal a faszba shortolni ugy is konnyebb
szerintem azért kell, hogy a kinai hir hasson az árfolyamra, mert eddig nem hatott, legalábbis nem tudok róla. Voltak az elmúlt 2-3 hónapban is +10 % körüli napok, de nem a kínai hir miatt. Szerintem előbb utóbb hatnia kell, és mikor hasson, ha nem most ? Illetve szerintem kellene a jövő héten hatnia, akkor is, ha utána visszaesik, majd akkor is, ha konkretizálódik
szerintem azért kell, hogy a kinai hir hasson az árfolyamra, mert eddig nem hatott, legalábbis nem tudok róla. Voltak az elmúlt 2-3 hónapban is +10 % körüli napok, de nem a kínai hir miatt. Szerintem előbb utóbb hatnia kell, és mikor hasson, ha nem most ? Illetve szerintem kellene a jövő héten hatnia, akkor is, ha utána visszaesik, majd akkor is, ha konkretizálódik
értem miröl beszélsz/beszéltek... lehet azért gondolom azt h egyik hir se releváns mert nem látom át a helyzetett ezért kérdeztem... vegyük az ingatlant... mikor eldölt h lesz iroda ház akkor azt már nem árazták be?? most csak át lett adva... Az OTP értékének hány %-t teszi ki ingatlan értékben? Ha jövöre a beruházás felét fogja érni az ingatlan akkor mivan? amig átköltöznek 2 ingatlant kel fentartani. Másik kína: Kik a partnerek? mekkora a befektett töke? menyi idő a megtérülés? piackutatás eredménye? Év végén talán lesz kinai jováhagyás... De mivan ha csak 2 év mulva? Egyik bizniszt lemondják közbe be lengetnek egy ilyen semmit mondo hirt egy másik projektröl... semmi nem garantálja h kina profitit fog hozni és föleg azt se lehet kiszámolni várhatoan mennyit..nekem csak az a meglátásom, most hogy ujra forgalom nélkül megy a OTP a kisbüfik hajtják már csak az árat a robotokon kivül és most azokat probálják manipulálni ilyen fos hirekkel amire adni nem lehet és nem is érdemes a semmire adni semmit... de igazitsatok ki ha rosszul gondolom... és ez most tényleg szenzácio
OTP részvényesek ide!