Félreértés van, nem mondtam, hogy nem emelkedett, azt sem, hogy nem volt 10 alatt (záró nem volt). Azt mondom, hogy amikor emelkedik vagy kicsi pluszos az OTP, akkor külföld esik, és fordítva, amikor ott nagy plusz van, itt meg kb. stagnál. (Persze nem mindig van így, ezt se állítom, de sokszor vannak napok vagy egy heti összkép, amikor eltérnek). Nekem mindössze ennyi a furcsa. Előző héten USA stagnált, kb. semmit sem emelkedett, oti meg nagyot ralizott. Ezen a héten meg Amerika durván kilőtt, oti meg toporgott csak ahhoz képest. Ennek a magyarázata mi lehet? Az lehet benne, hogy mi feltörekvő piaci vagyunk és máshogy mozgunk? Elviszik innen a pénzt azokon a napokon és amerikai részvényeket vesznek helyette? De akkor meg ha kint stagnálás van meg esés, itt meg emelkedik, annak mi az oka? Félnek a befektetők, ezért eladják a nagy, megbízható részvényeiket, hogy kelet-európai, háborúnak kitett papírt vegyenek? Valszeg senki nem tudja a választ, ez csak olyan költői kérdés volt, valóban én sem vitának szántam.
OTP részvényesek ide!