Dehogy vonlak, zsebnapoleon maradhat sajnos még évekig, márki jobban csinálná de kérdés mit akar a dk mert a választási kampány és a kormányprogram az más műfaj ezt még 1998-ban Urbán László mondta Orbán korabeli szövetségese.
Idehaza sajnos mindent a politika irányít, nem az ésszerűség számít, az a normális ha a cégek irányítják a politikát az üzleti gazdaságnak megfelelően.
Máskor is linkelj jó cikkeket! Van egy közép európai bank amely geopolitikai feszültségek mellett is képes hatalmas profitra, 2 éven belül 2000 lesz az EPS, OTP 3 betű a legnagyobbik részvény, részvétem akinek nincs 3000-es bekeren kéznél!
sok it a NER ezés az oligarhák java 80% pedig vörösbáró gyurcsanyista-ezért értelmesebb inkább eből a szempontból elemezni, OTP MOL árfolyam stb tehát hogy nekik mi a jó, és az MNB mennyire van hatással rájuk
A ner gyümölcsei láthatóak, korrupció, gyűlöletkeltés és pusztítás mindenhol. Ha olyan cégben akarsz tulajdonos lenni ahol a ner a főrészvényes akkor alsóbbrendű részvényesként fognak kezelni, az Opusban Mészáros és a sok kis részvényes közt érdekellentét van! Az mkb-ra úgy tekinthetünk mint a korrupt oligarchák bankjára, 1000-szer az OTP v a belga K&H mint a fos mkb, a külföldi bankok amúgy is korrektebbek az ügyfelekkel, CIB-re ez különösen igaz! A hazai bankok közül a Gránit az amely a leginkább ügyfélbarát, a bankholding az oligarchák igényeit fogja kiszolgálni!
És mire megyünk vele ha magyar kézbe kerül, több korrupció lesz és lehúzás, hatalmas veszteségek!!! A ner célja nem a részvényesi érték maximálása hanem a saját zsebük tömése, Mészáros és társai semmi értéket nem teremtenek az Opusban csak kilopják a vagyont! A Gránit Bank új tulaja Tiborcz az Elios üggyel 30mrd kárt okozott az adófizetőknek és megúszta büntetlenül!
https://www.youtube.com/watch?v=ilKKozC5gqc Ez mi, Gyurcsány felbérelte a Nénit,hagyja már abba(MZP) EGÉSZ ORSZÁGOT MEGSÉRTETTE.Ez kampány annak nevezik! Ennek az embernek(MZP)soha nem jön már meg az esze!! Én a helyébe nem mondtam,folytattam volna tovább a kapányt az bíztos.
OTP részvényesek ide!