Az abszolút túl volt, ezért vettem két kézzel az esés napjának végén, volt 15555-ös vételem is. Viszont ne gondold azt, hogy az Intézményiek mindegyike most bezabálja 17K fölött. Ráadásul ez a fórum is tele van olyan befektetőkkel, akik bőven ennél a szintél magasabban ragadtak bent. Persze benne lehet az általam is említett 17500, de a fölé első körben én még nem várom.
Előzetesen, másfél hónapja: http://keptarhely.eu/view.php?file=20220104v00x0fsie.png (vágott, információkat takartam ki benne, okkal) . A TA komplex, nem is való mindenkinek, így csak annak javaslom, aki eleve nyitott rá és a statisztika és a valószínűségszámítás nem idegen tőle. . Sokféle jó kereskedési modell létezik, lehet akár funda vagy ta alapokon nyugvó, egy azonban közös bennük, bármelyiket is használja a kereskedő,nem fog mindig nyerni és jól dönteni, ezzel együtt kell élni, bizony lesznek veszteséges döntések, váratlan mozgások, hírek stb. A kereskedőnek az irányra kevés befolyása van, amit szabályozni tud, az a kockázat nagysága és annak felvállalása vagy elutasítása, valamilyen módon történő kezelése, elfogadhat egy információt (OTP írta, hogy el kell adni), vagy elutasíthatja, erre van hatása, másra nemigen és az is lehet, hogy még ebben is tévedek...
OTP részvényesek ide!