a napival csak az a gond, hogy szerintem túl széles sáv van a felső és alsó szalag között...
richter 38350-24020
Otp 7566-6205
Mol 24185-19700
Telekom 862-797
de megcsinálhatod többre is úgy ahogy írták előttem excelbe akár 5 napos távokra is
Bét napi ajánló: Csütörtök
dátum: 2008.03.26 19:38
Az Otp-n kívűl teljes apátia a piac. Biztos nem volt cél az egypapíros tőzsde kialakítása, de sajnos ide jutottunk, hiszen egy papír adja a Bét forgalmának több, mint felét már régóta. A tőzsde pont olyan züllésen ment át az utóbbi években, mint az ország, ezért sok változásra aligha lehet számítani mostanság pozizív irányba. Aki függő, az úgyis talál más kereskedési lehetőséget a világban, ez a mi kis tőzsdénk meg majd csak meglesz valahogy, amíg nem lesz gazdaságpolitikai fordulat.
A cikket elolvastam...
Igazán azt nem tudom, hogy milyen intervallumot célszerű választani a markers progiban, hogy használható indiktátor legyen napon belüli kereskedéshez.
Az lehet, hogy nem bonyolult, de életemben nem foglalkoztam ilyennel és nem igazán értem, mikor mi alapján húzzák a vonalat...
Elvégre én csak egy buta láma vagyok:)
Ceterum censeo... -már nem is mondom, úgyis tudjátok, hogy mit akarok mondani. Olvasom, hogy "hosszútávon már jó lesz a kínai cuccos". Na persze, biztos, Nasdaq buborék se ment le nullába, de 8 évvel később is több mint 50%-kal van a csúcs alatt... Mindenesetre Shanghai Composite zéró rally és jó hangulatban bearmarket mélyponton van megint és újra, mi lesz vele, ha megint elromlik a hangulat? Na mi, kártyavár.link
Potika, a kerdesed jogos !
Eloszor is: Egyelore 6000 nalam a realis ar. De, ahogy kozeledunk majd feleje, lehet mar 5800 se lesz az altalam datalt realis ar. Mindettol fuggetlenul, ha eleri a realis arfolyamot = veteli arfolyam szintet ! , onnantol mar csak a spekulacios arfolyam a lenyeg, ami magasabb kell legyen a "realis" arfolyamomnal! :-)
Fretek, a tippsarkos peldadban... ott csak az eladorol es az eladorol van szo. Neha venni is muszaj !! :-)
OTP részvényesek ide!