Szerintem a mol jó úton jár a Hernádiék elé kitűzött 3052-es cél felé! Ja, nem... Oti meg érdekes lesz nem sokára, ilyen mol és ricsi mellett még azt lehet mondani, büszkén csordogál :)
FATEROM GYÓGYSZERCÉGET EMLEGETETT (KOMOLYABBAKAT)AZONNAL MIKOR MEGNYÍLT ÚJRA A TŐZSDE.. én meg filalaxiával kezdtem..::))) Jó hát Dr Pap Péter(nagy mágus hagyta szétszedjék a cégét az is megérte a pénzét.. Generikus gyógyszerek lesznek fialnak,ellek az állatok.. Még Sorost is beidézte ehhez a tervéhez!! Hu meddig ámítottak azok.. évtizedbe lehetne mérni..
valami jegyezni kellett szociba ELÉRTÉKTELENEDETT KÁDÁR ELŐTT (RÁKOSINÁL) Kellett jegyezni, Tartogattuk nem csináltak vele semmit KIDOBTUK. megvan BÉKEKÖLCSÖN. BARÁTOM MIRE VETTÉK RÁ A NÉPET..
Mindenki a saját tapasztalatából indul ki általában. Pl szüleim a háborús kötvényeket és 56-ot emlegetik és bár régebben tőzsdéztek most mindent kivéve, a megfogható eszközök felé nyitottak. Egyszerűen kiszámíthatatlanok a reakciók, az emberek fáradtak, fosnak és csak a legbiztosabbra mennek rá vagy még arra sem. A durva az, hogy ha a történelmet nézzük feltehetően ez lenne a helyes út..
Persze ebben igazad van, de nem tudom hány olyan részvényes van aki -ne adj isten- szembepisilve a széllel minden ilyet megvizsgál, és erre még ideje is lesz...
OTP részvényesek ide!