ezek csak elméletek, de ami tuti az az, hogy az EU többi országában jelentősebb esések vannak nagyon úgy fest annak ellenére is, hogy a gazdaságvédelmi intézkedések nem álltak meg ott, hogy "na akkor osszuk el a részvényesek pénzét"...Spanyolországban pl. 750/fő alapjövedelem van a koronavírus idején mégis ez a helyzet...Tudja fene lehet persze hogy mi mutatjuk meg a világnak, hogy kell ezt csinálni...
Ez nem védés kérdése. Előhozakodtál olyan párhuzamokkal, ahol csak a részvény árát hasonlítod a 2008-as pénzügyi válság idején látott szintekkel. Próbáltam rámutatni, hogy ez önmagában vizsgálva téves következtetésekre vezethet.
Figyelj nem kell védeni az OTP-t nálam főleg nem miután jobban égette el a pénzemet mint egy kandalló. Persze én voltam a hülye tudom, de hidd el ha minden esik a kutyát sem érdekli a bunda meg a többi. Ha az emberek félnek kilépnek belőle és .
Az olaszokat nem ismerem, de Spanyolországban kb. az emberek 70 százaléka Apple Pay-jel vagy tényleges bankkártyával fizet. Nem nagyon használ kézpénzt senki, így valószínű, hogy nem kis lóvé csapódik le pl a BBVA-nál sem...Egyébként olyan adószigor van, hogy még a digitális villanyorádat is nézi az adóhatóság, hogy megvan-e a 183 napod ott, és már csengetnek is a szja-d ért.
kedves Péter fogalmazz már úgy légyszíves h az érthető is legyen mert sokszor amit írsz számomra zagyvaságnak tűnik és ily formán majdnem spammelés.... thx
És ezidő alatt az Erste is terjeszkedett és duplájára nőtt akvizíciók révén? Egyetlen tényezőt, a részvényárat vizsgálsz. Közben eltelt 12 év és a bankok fundamentumai jelentősen átalakulhattak jó vagy rossz irányba akár.
igen ezek a "java" Unicredit régen hallottam Bankkártyát nem szeretik az olaszok -Istennek se szeretik fel vannak fűzve.. Szerintem ez tart még most is.. némi adalékot mondjak.
Törölt felhasználó2020. 09. 25. 14:33
de amúgy az Erste sincs már nagyon messze az akkori aljtól...
Amúgy azért írtam azt mert az egy kifejezetten nagy pénzintézet olyasmi mint Magyarországon az OTP, de ez ugye az Unicreditre is igaz ami szintén gyászosan szerepel.
OTP részvényesek ide!