eszembe sem jutott, hogy tanácsot adjak neked. úgy tűnt esetleg? éppen azt írtam, hogy a 6300-as spekulatív csomagom egy kis részét valószínűleg értékesítem.
nem fogok vitázni, senki sem mondta, hogy kötelező foglalkozni az én gondolataimmal és érveléseimmel. Aki szeretne, vegyen otit. Akinek kell 7200ért az is vegyen. Én ettől a beírásodtól fretek biztos nem fogom zárni a shortot.
"Bocs robbaj...de elárulhatnád, h hol a fenébe tudsz te a 13.30 és 15.30 között megjelenő amcsi adatoknak "utánna nézni".....
mááán csak az eheti lottó számok miatt kérdeném...hátha azt is látod valahol!!!"
hehe, iróniára nem szoktam válaszolni. De legyen kivétel: félreértetted, vagy rosszul fogalmaztam: kicsit jobban elmélyedtem olyan infokban, amik segítenek jobban előrejelezni a várható adatokat. Csak ennyita akartam mondani. Én továbbra is tartom a shortot, és továbbra se hígítottam
szvsz egy kis csörttétöl azért nem kell félni, nem baj ha sokféle ember van egy fórumon, rosszaabb ha kialakul egy édibédi összekacsingatós akólszagú akol. ,)
Bocs robbaj...de elárulhatnád, h hol a fenébe tudsz te a 13.30 és 15.30 között megjelenő amcsi adatoknak "utánna nézni".....
mááán csak az eheti lottó számok miatt kérdeném...hátha azt is látod valahol!!!
Törölt felhasználó2008. 03. 26. 12:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
részeredményekkel nem foglalkozunk, legfeljebb a 6300-as pakkok spekulatív részének utolsó morzsáit adjuk oda a lelkeseknek. a befektetői pakkok behűtve hosszú hónapokra. célárat dr. buxer adja.
ezt nem tudom, de a chart és a forgalom alapján picik csatája van...Én beshortoltam durván...ilyenkor emelkedni szokott..matgab és phylavmol után én vagyok a legjobb indikátor!!!!
OTP részvényesek ide!