No, aki megmondja, hogy alakul mai árfolyam , meg a jövő hét, az Oti-nál meghívom egy sörre! (Vagy egy hétig + om a hozzászólásait.) Nem vagyok kezdő de már 10 éve nem voltam ennyire bizonytalan mint most , én bevallom!
Aranyos vagy de több tucat részvénnyel "játszom általában" de most szinte mindenből kitáraztam, és szinte mindenhol a nagyobb esést várom, hogy aztán visszanyomjam a most nyakamon maradt szerencsére sok kp. -t. Kell a nyugdíj kiegészítés! (Én némi esésre kalkulálok szinte mindenütt. Azt hiszem a menekülő lóvét félreteszem a jövő hétig. (Ja, a játék szenvedély + - 10 ezer kedvéért? A függőségem miatt is kielégít! )
Nem akarlak elcsábítani az oti piacáról , de dax-ban is lehet mozogni, ott is történnek érdekességek, ha már csak unalomból akarsz üzletelni :-)) Ma nem üzleteltem otp-ben napon belül, amikor még volt elképzelésem nap elején, a dax nagyon sok munkát adott. Volt egy csomagom amit a múlt héten eladtam 10410 ft-on, ezt vissza vettem 10080-on, hogyha esetleg mégis kedvező lesz Viktorunk bejelentése, akkor én ezzel szavazok rá. Ha nem, akkor marad lehetőségem,hogy 10.000 alatt is vásároljak.
A Mol kezdeti lendülete s Ricsi is hanyatlik az Otika meg szenved? Tötyörgünk 10 100 körül - mi lesz ebéd itt ebéd után??? Vettem 10 100 pici long? - de minek. (Unatkozom.)
Igen ez látszik, hogy akarják venni. Én mégis inkább a másik táborhoz húzok, mert úgy látom, hogy még inkább befelé megyünk a bajokba, mint kifelé jönnénk belőle, viszont tévedhetek, és akkor majd szaladnom kell a vonatra.
Én pont így jártam a PannErgy-vel amikor még 24 Ft volt. 3 misiért akartam venni és 7% -al toltam el az árfolyamot felfelé. Amikor meg el akartam adni nem tudtam, mert nem volt annyi vevő napon belül. Hát azóta nem kisérletezek, pedig szépen ment az az instrument.
Most azt olvastam ki az 5 perces grafikonból, hogy "Ebédelni mentünk" vagy "Rögtön jövök" valami ilyesmi. Egy ideje nem történik semmi. Nálatok is ilyen vagy csak lefagyott a gépem?
Márciusban amikor bejelentésre került a móratórium az otp árfolyama 9100 körül volt, kedvező , nagyon optimista időben történt,pont emelkedési hullám volt a piacokon, sajnos akkor ez a bejelentés negatívan érintette az árfolyamot, egészen 8000-ig esett (azt nem számítom,hogy napon belül volt 7860 körül is).Ha most meghosszabbítás lenne ,akkor benne van az,hogy még lejjebb megy a mostani 10100-as árfolyamról 9500-9600 közé, lejjebb azért nem,mert már ezért is van nyomott árfolyamon a részvény,mert a lehetőséget kezdték beárazni.Ha meg nem lesz hosszabbítás,akkor azt pozitívan értékelnék a részvényesek.
Játszottam már kis papírokkal ahol a napi forgalom 5-10 milla akartam venni 3-5 millát leöntöttem - felhúztam az árfolyamot de másnap már ugyanott voltunk mint előtte -ma már úgy csinálom, ha szemet vetek rá, nagyon apránként néhány 100 e vétellel és így néha 1 hétig veszegetem, majd hasonlóan adogatom. Lásd anno, Opus, 4IG, Zwack, stb.
OTP részvényesek ide!