Szerintem az adja el aki kezd a felszabadult tőkével valamit. Aki csak fél, hogy 9.000 lesz az tartsa, mert ha lemegy 9.000-re a dilemma ugyan az lesz, hogy 8.000 vagy 10.000 mire észbe kap újra felmegy, mert akkor azért lesz vevő szerintem.
Törölt felhasználó2020. 08. 31. 16:04
Szerintem abban megegyezhetünk, hogy senkinek sincs kellő tapasztalata az ilyen jellegű gazdasági folyamatok értelmezésében, innentől fogva semmi értelme korábbi szabályrendszer alapján bármit megalkotni mert erre a világra ezek már nem érvényesek. Csordaszellem kezd kialakulni. Valószínüleg az egyetlen egy szabály ez lehet: csináld amit a többi!
nekem nem tetszik az,ha egymást hibáztatják itt a tagok, saját döntéseikért....tudtommal mindannyian elmúltunk 18 évesek, vállaljunk felelőséget a saját tőzsdei pozinkért. Tényleg el kell hinni már,hogy SENKI sem lát a jövőbe, csak valószínüségeket tudunk számolni....nem lehet kiszámolni kinél mikor telik be a pohár, mikor fogy el a türelme stb.
az elmúlt hetek nagyon nagy leckét adtak, mert nincsen nehezebb úgy eldobni az otp longot, hogy közben külföld emelkedik...Hihetetlen nehéz elhinni, hogy nem és nem fordul....de 12000 fényévekre már, 10000nél már csak imádkozni lehet, hogy a 9700 certi túlélje
A piacc sokkal gyengebb annal, amit nemcsak en, hanem masok, koztuk kituno elemzok is vartak. A stoploss nyilvan az elozo alj alatt volt 1 tick el, szoval 10.150 alatt 5-10FT-al kellett kilepni. . A lenyeg az, hogy -igen hevesen beindult a magyar jarvany, es ujra eros intezkedesek jonnek, ujra esni fog GDP -HUfFujabb gyengulese elindult Eltolcsy bedobta delutan a bombat: elengedi az egesz magyar gazdasagot, deficitet, inflaciot... es ezt lattak a kulfoldiek mind elkedtek kimenekulni . Matolcsy György bedobta: átmenetileg el lehet engedni a költségvetési hiányt és államadósságot
Igen a Teslaban es az Appleben megy a tömegek hülyítése, most X-edelték az árfolyamot hogy Karcsi bácsi és Piri néni is tudjon venni még a méregdrága, 1000-es P/E-s papirokbol... úgy is mondhatjuk: megy a parasztvakítás, és lehet tömni a népet az "olcsó" papirokkal...
OTP részvényesek ide!