Majd néhány év múlva amikor a szarvas vadászat után koszos arccal mesélünk a jövő generációjának erről az időszakról, izgalmas sztorik lesznek ezek. Ők már nem fogják tudni mi volt az a tőzsde, a számítógép is csak egy doboz lesz amibe csirkéket lehet rakni...Mi leszünk a sztárok egy letűnt korszak varázslói....
OTP daytrade Meglepetesre nem allt meg 10.150-nel az impulzus, hanem esik tovabb, most 10.075. Az oras charton at kell szamozni, egyelore extended (iii) hullamnak gondolom. Nyilvan ez mar az intermedaite top, aug13, 11.150 szintu csucs utani elso wave(iii) hullamban, es valoszinu annak is az extended szakaszaban vagyunk. Ha igy van, akkor joval lejjebbre tart. Egyelore a korabbi NAPOS szintu chart supportokban (9800, 7800) kell remenykedni. . https://kepkuldes.com/image/bxf5pH
Korábban írtam, hogy amikor ilyen eladói nyomás volt az OTP-ben, akkor lement 8900-ig. Nálam a támaszok: - 10020 (Utolsó emelkedés 50%-os fibója) - 9800 - 9500 . De 9000 alatt szeretnék venni belőle.
Nalam ma betellt a pohar, dobtam... mekkora barom vagyok h nem raktam ezt is Msft-ba vagy barmi mas usa rvbe. 12% buko, hogy fossam nyakon ezt az egesz elcseszett buxot
Megkérdezheted,meg is tetted :-) Mert a mai nap nem gondoltam,hogy 10100 alá benéz,és bármikor benne van,hogy beindulhat egy SRV ,én biztonságra törexem nem tökéletességre.
OTP részvényesek ide!