Tányérok, bögrék, köcsög alakzatok meg fülek-farkak :-) Szép rajzok, lila ködös hímes vágyak. Beépített nepperek tudományos dumába csomagolt csalival pecázgatják a naiv rajongók zsebéből a pénzt. Hívők és hitetlenkedők gyönyörű csokra. Szeretlek olvasgatni benneteket, és közben jól mulatok. Már ezért is megéri itt lenni. :-) (Persze csak néha, amikor mazochista hangulatban vagyok) Annyi itt a vágy és az óhaj, amire nem is tudom, hogy mit mondjak? Talán ennyit: egy elefántcsorda elélvezne ezektől a vágyaktól :-) Nyugalom, lesz ez még rosszabb is. :-) Beépítettek: tolhatjátok a "nem tetszik" nyilacskát Persze ettől még a kereskedés a Sanyibá kezében van és még néhány nagy moguléban, akik csipegetik az amatőrök pénzét. Mondjuk, erről szól a tőzsde :-) Mostanában a helyes név inkább a Palimadár. hu lehetne :-) Csóktatlak benneteket. Egy jó tanács a végére: Nem ez a szint a beszálló! Türelem, ne durrogtasd el a pénzedet hülyeségekre!!!
Azért a hitelek visszafizetési moratóriumának megszűnése majd okozhat kellemetlen meglepetéseket, amikor a bevétel helyett értékvesztésképzés lesz, de remélem, addig lesz még egy-két kör.
Szerintem most nem lehet a technikai elemzésből messzemenő következtetéseket levonni, én inkább arra figyelek, mennyit vesznek most, és nem gondolom, hogy csak az OTP veszi saját magát.
Raiffeisent meg Erstét néztem, nálam éppen egy csökkenő csatorna tetejéről készülnek lefordulni az óráson... korántsem biztos hogy fel lesz az OTP iránya (pozi nélkül, tehát nincs érdek).
Köszi! Alapvetően pesszimista vagyok a magyar kilátásokkal kapcsolatban, pl eurhuf, vagy magyar GDP/hiány stb. (elqurták, de nagyon, megint, most a sárgák is).Itt el fog dőlni, hogy lesz egy felfelé kör, vagy leszakad, de akkor 7.700 v 5.500 gyorsan képbe kerülhet. Ha felfelé nézelődök, akkor 11200-11400 elérhető lehetne (mondjuk, akkor az igazi az lenne, ha még esnénk 200 pontot innen). Nálam kivárás van és stratégia pozi építés, EUR/HUF kitettséget akarom nagyon megnövelni, mert szerintem eldőlt az irány, bővítenem kell a longot, a héten, a jövő héten. Bear számozási lehetőség, továbbra is, Tp1 elérve, annak a hullámnak ott volt a vége, szóval ha ez a számozás, akkor nagyon mélyre megyünk: https://www.tradingview.com/x/CN6sLWRW A bullish szerint (az egyik szerint) felfelé 11.200-11.400 (10.400-ről fordulva esetleg) után dél. Számoltam egy szeptember közepét USA tetőzésre, addig az OTP is megcsinálhatja a menetelést. Sok kérdőjel, sok szcennárió, ezért a kivárás.
Ez jó beszálló szerintem. Elkezdték tépni. Záróra szerintem felhúzzák egy kicsit, legalább 10.650-re. Aztán egy héten belül talán a 10 % is benne lehet.
Private Banking.- -OTP napi:A 11250-es szintről fordult le az index.Rövid távú csökkenés lehetséges, de a 10000Ft-os szintről lefele megint erős támaszok várják.Már a 10625 alatt is lehet vételi helyeket találni, de sok múlik majd azon, hogy tud-e az előző mélypont alá menni, vagy újra egy oldalazó, szűkülő szakasz jön.A 11250 felett acélár a júniusi maximum felett, 12500 körüllehet.Ennél magasabbra a jelenlegi minta alapján nem várható, vagy nem látszik.A későbbi formációk döntik majd el, hogy a mindenkori csúcs újra megcélozható lesz-e. Támaszok:10000; 9375; 8750; 8125; 7500.Ellenállások:11250; 11875; 12500; 13125
OTP részvényesek ide!