A múltkori deltát 95-ről 110-ig sikerült megülni. Sajnos most 90-en nem sikerült beszállnom. 97-100 as tartomány magas nekem beszállónak. Főleg most! 106 Cig tegnap szülinapoztam,így az is kuka. Ma 320-365 egy 10 ezres pakkal. 2 kor figyelem lesz e mozgolódás és talán beugrók egy pici emelkedésre. Veszélyes játék nagyon! Nagyon nem tudom mért és kik mozgatják a papírt. Hírekkel semmire nem megyek.
mi komoly befektetők vagyunk :-) csigusz szólhattál volna erről a potenciális nyereségi lehetőségről, mondjuk kockáztattam volna 1000 darabbal, többel nem!
Grat, egy kis zsebpénz nekem is sikerült belőle. 330-on vettem, 359-en adtam. Lehetett volna több is, de rossz szokásomhoz híven vétellel is, meg eladással is túl sokat vacilláltam.
Minden erdekel csak elobb fel kell deriteni viselkedeset. Ha van sajat megfigyeles cig-rol johet..deltaban speka korok vannak. Felhuzzak kb 10%-ot realizalas leontes kovetkezo kor. Ertekelheto forgalma is a be es kiszallonal van.
Csodálkozom is ,hogy titeket nem érdekel. Persze ilyen semmitérő papírba nehéz beszállni. Ilyen magas áron meg főleg! Azért ez nem egy Tesla. Deltára leszek még kíváncsi.
Igen. Ezen tűnődöm magam is. Már nem vagyok poziban. Egyenlőre mozizok, várom a GYJ-ket. Véleményem szerint racionálisan lefelé lenne az út, de most olyan sok új szereplő jelent meg a piacokon akik megveszik az esést amíg bírják, hogy emiatt akár emelkedhetünk is, és a piaccal szemben kereskedni nem kifizetődő. Ha nem téves az a feltételezés, hogy egy átlagos nyugati világbelinek aki szeret vásárolni és fogyasztani jellemzően 3 hónapra elegendő olyan tartaléka van amivel az életvitelét változatlanul tudja finanszírozni. Utána változtatnia kell. Ebből kifolyólag akiket első körben érintett negatívan a válság, azok mostanában fognak változtatni a fogyasztási szokásaikon. Második körben azok akik amiatt fognak vissza, mert az első körösek visszavesznek és így tovább..., alakulóban van a dekonjunktúra. Szóval a válság szerintem még előttünk van nem pedig mögöttünk. Már elkezdődött de még nem mutatta meg magát. Én most úgy becsülöm, hogy 2021 Q1 -ben fogunk aljat. Addig még sok minden lehet. Lehetnek új ATH-k is. Szerintem most rövid TF-ekben érdemes pozit nyitni, de én azt meg nem tudok mert kevés időt tudok az árfolyammal tölteni, emiatt pályán kívülről figyelek most.
OTP részvényesek ide!