ittam egy kávét, lenyugodtam, jó, tettem bele egy kis bailey-st is :-) nem mentünk 11430 alá,ez egyelőre megnyugtat. már "vastag" nyerőben is vagyok a 11540 :-)
Úgy látom átlag alatti a forgalom. Én el tudom képzelni, hogy a negyedéves gyj-ig átlag alatti forgalommal oldalazgatunk. Sokan kivárhatnak. Persze mindig kiszivároghat valami hír és akkor a gyj-k előtt is megmutatja magát az irány. Szóval a forgalmat se hagyjátok figyelmen kívül.
mondjuk ha külföld marad ezen szinteken, akkor azért nagyon meglepne, ha mínuszban zárnánk (mondjuk a 11500 alá beszúrással már egyszer nagyon meglepődtem, szóval bármi lehet)
Igen pont erre vagy így gondoltam. Viszont az A kiindulási pontot honnan számítod? Kb. pontosan nem tudom 7800-ig esett vissza az OTP. Onnan számoljátok az A pontot?
Hát elsőre ez Hu ba@zmeg kategória volt ))))) Asszonynak felolvastam nézet mint az edényes.Volt nevetés rendesen. De azért kihámoztam végül is.Köszönöm válaszod!!
Elliott-i alakzat egy running flat, lapos korrekció, ahol a c már nem megy a végpontja alá. Speciális fajtája, amikor ez az r flat, egyben exp flat is, azaz b a flat hullámon belül új csúcsra fut, jelentése: erős a trend, a trenddel szemben a piac nem képes haladni.
OTP részvényesek ide!