Tudom, hogy unalmas: DE 11800-on, még én is leshortoltam volna, szóval ha kiütik megint a shortosok 11500-800 közötti pozicióit, akkor az nagy tüzijáték lesz. Még nem volt SC.
Pedig egy gyerek szólt azonnal (leghamarabb,nekem feltünt)Usa fordulni fog aztán még tovább cselezgetett aztán bizony LEGELSŐ felvetése bejött! SZINTE KEZDÉS UTÁN ALIG 30 PERC MEGÉREZTE.. (még ki is tudnám keresni időpontját)
Shortal volt izgalom bennem tegnap 11420 nál elég jó megállt,de azért még sikerült lejjebb eladni. A mai veszteséget Deltában kárpótoltam ma.7 perc alatt. Most akkor mozi. Vagy lehet egy kis short talán.
Köszi. Picikét emelkedik DAX egyből elindul az oti, de a DAX-nak jobban kellene emelkednia mert 11. reggel nagy rést hagyott. Nagyon gondolkodom a shorton.
Széllel szembe vizelni nem éri meg. Napi forgalom 20% át veszi az OTP, ami nagyon sok. Amíg abba nem hagyja kár ellene menni. Lássunk valami záróár tippet: 12190
11300-ról volt tegnap shortom azt kivágtam tegnap 11330 és ott vissza longba. Azt meg 11450-ért eladtam. Pech. De ilyen világban már jobb ha napon belül eladom. Már szívtam ez miatt.
Szerdától folyamatosan veszi magát. 10-én 100k 11-én 200k 12-én 200k 15-én 145k Tegnappal volt összesen 1 419 863 db. Átlagosan 3 milla szokott neki lenni. Szóval vehet még másfelet lazán .... De trükkösek a fiúk ....
OTP részvényesek ide!