Esetleg a kettő között..... valaki itt írta, hogy kis időtartamban (1-2 nap ) viszonylag nagy korrekció várható, legyünk gyorsan túl rajta,hogy megint minden az emelkedésről szóljon! Nos nem egy "tudományos " magyarázat viszont logikát/érdeket látok mögötte . Látva a jelenlegi USA indexeket....még ez is lehet....
Jogos, az emeljefő trendvonalat viszont törte, ráadásul szigetfordulóval. De igazad van, nem kell rögtön előre szaladni. Várjuk meg, hogy a következő szakasz mutassa a további mozgás irányát! Köszönöm!
Lehet elég is ahhoz,hogy megfogja a további zuhanást,még rövid felpattanás is lehetne,betöltve a ma kihagyott rést. Holnap megtudjuk! Én speciel 10300 alá nem várom semmiképp,egyenlőre.
Köszönöm szépen. Ma keveset "mozogtam", a reggeli első órában volt egy üzletem, long nyitás-zárás. Utána azt próbáltam eldönteni,hogy ez most egy korrekció a felfele tartó trendben,vagy ismét lefele vesszük az irányt, akár pár hét erejéig.
Ha nem kezelnek horvat vitezek politikai ugykent mar reg elfelejthetnenk. Emlekszem milyen kutjaik voltak mol elott es milyenek vannak most. Nacionalizmusra sajnos ott is van igeny pedig egyebkent csipem oket:)
OTP részvényesek ide!