Ha határozottan "ellép" a támasztól (letöri vagy visszapattan), eldől az irány is. Nem kell kapkodni. Ha esetleg túl korán nyitnál és a pozíció nyitás után megfordulna az irány, gyorsan zárod és kész.
Hagyd magad mögött! Örülj, hogy nem kell aggódnod a pozidért! :D Ha valami változás lesz (fel vagy le), azt délelőtt már észrevehetjük. Egyelőre oldalazás van, ami talán nem a legalkalmasabb pozíció nyitására.
Annak előjele is lenne, ami napon belül észlelhető! Jelenleg -357 forintról lenne szó, amit nem valószínű, hogy egy réssel nyitással fognak áthidalni. :D
Mivel pirítottam rád? Nem állt szándékomban! :) Úgy érzed, hogy a 9620-al túl korán zártál? Ha egy egészséges nyerő állapotban voltál és megnyugtatott a zárás, akkor jól tetted! A többin nem kell agyalni, lesz még jó lehetőség! Mára egy kicsit ellaposodott az emelkedés, talán még le is fordul majd egy kicsit, bár azt még nem jelzi semmi.
Szerintem határozottan kitörés előtt vagyunk...10800 a rövid távú céláram...kicsit olyan mintha valami külső megerősítésre várna a piactól...gyanítom, holnap átlépjük a 9750-et végleg...
most rám lett pirítva,nem baj,tőled ezt is bevállalom , még jó lehet az a 9620-as eladás :-), csak tudnám mikor kell visszavenni,ha esetleg úgy alakul.....
Azt hiszem nem kockáztatok nagyot a véleményemmel miszerint, ha valaki most (OTP, MOL, RG részvényben) long pozit nyit (nem certiben), akkor előbb - utóbb nyerőbe fordul, bár ki tudja meddig kell "ülnie a kezén".
tényleg jól működik az előrejelzésed,ezért is figyelem + 1-2 másik grafikonos elemzést,hogy milyen szinteken érdemes beszállni vagy eladni. Én legtöbbször korábban kezdem el a vásárlást,mert sávosan teszem,és így az eladást is. Nehogy kimaradjak vagy lemaradjak :-) No. Ha a mol bemegy 1880 alá,akkor venni fogok hosszabb távra.az-az a szint amit figyelek.
OTP részvényesek ide!