Eladói nyomás volt a mai nap. Az Sp az utolsó emelkedésének (kis tf) 38, míg az OTP a 100 százalékát adta vissza. Kiszálltak a longosok, nem merik hagyni hét végére. Hétfőn-kedden majd visszaveszik. Aztán szerdán megérzik ők is csontjaikban a hideget. :) Aztán hogy ezt a mozgást hogyan fogod számozni ... Az biztos, ha nem megyünk közelebb ahhoz a boli középhez megyünk 8200 alá. Ha viszont megérintjük akár még dupla alj is kialakulhat 8200-on. Félre értés ne essék. Alapvetően én is várom még új aljra. Úgy ahogy reggel bemutattam a 2008-as esésen. Nagy tételben azért nem fogadok rá. Ha megcsinálja akkor majd ott veszek. Ráérünk még ezt eldönteni. Az biztos, hogy hosszú távra nem március végén, 9500-on kell bevásárolni.
Hasonló a szitu nálam is.Ez túl gyors volt sajna... Kis adag longom van most 9xxx ről. Ha indul felfele akkor a kettő valahol majd találkozik.Nem vagy egyedül...várunk.
Az, hogy mi lesz szeptemberben, azt most még meg sem lehet jósolni. Lehet, hogy kisebb bajunk is nagyobb lesz annál, mint hogy fizet-e és mennyi osztalékot az OTP. Bármennyire is hihetetlen - ha kinézek a ragyogó napsütésbe - még csak most kezdősik nálunk a neheze. Én továbbra is a partvonalon kivülről várok. Mert nem tudom megjósolni, hogy egy hét múlva mi lesz az országban és hogy a helyzetre reagálva a papir 8000 alatt vagy 10000 felett mozog majd. Ez egy olyan helyzet, ami eddig még nem volt. Igy nem lehet előszedni az analógiákat. TA-t, hullámelméletet el lehet dobni.
Szépen bejött a várakozásom. Már csak az a kérdés, hogy mikor zárjam a tegnap délután nyitott otp short certiket. Persze, a tegnap késő délutáni up elég könnyen elbizonytalaníthatott volna. Valaki írta tegnap délelőtt, hogy utólag milyen szépen látszik a charton, hogy itt is itt longot kellett volna nyitni, itt és itt shortot. De mindig csak utólag. Milyen igaza volt: amikor átgondolod, hogy mit és hogyan kellene csinálnod, meg is léped, aztán a piac az ellenkező irányba mozdul nagy lendülettel, rángatják stb. Na, akkor legyen a helyén az tököd és az eszed. Nem könnyű szakma ez.
még azt se hallottam vírusszűrővel ELLÁTOTT REPÜLŐRE ÜLÖK...HOGY A HELYZETHEZ ALKALMAZKODJUNK MÁR ALSÓ HANGON.. OTT IS TEGYÉL FEL SZÁJ MASZKOT(MONDANOM SE KELL ABBA SE HISZ SENKI)
Szerintem ne vard a hetfo-keddet A hurrikan elol jobb idoben elmenni akar egy (C) hullam kovetkezik, akar egy (5), megtepazhat nagyon, oreg tengereszek a csontjaikban erzik, a mai hideg szello minek az eloszele
Akkor... hirtelen megszaporodik a magyar? Mert az volt eddig a baj, hogy munkaerő-hiány van. Mikorra véget ér a vírusozás, és nem lesz szükség munkaerőre, itt lesz a sok új melós? :-) :-) :-)
OTP részvényesek ide!