https://invst.ly/b8nur Hát ez necces. Az órás és az m15 nem igazán támogatja azt az 530-as mai maximumot. Reggel kb 11-ig felszaladhat addig, de az órásnak először inkább találkozni kellene a boli középpel, az m15 is lazán fordulhat délnek. No nem kell megijedni az egy olyan 320 környéki napi aljat jelentene, onnan megint elindulhat fölfele és záróban csinál egy napi maximumot de az már inkább 500 alatt marad. Ha így mozogna érdemes eladással megvárni a hétfőt. . A napi szélsőértékek változása alapján egy 330-350 környéki napi alj és egy 450-480 környéki napi max várható. . Szerintem nem lesz meg ma az az 530. Majd hétfőn.
Szép volt a mai nap, kár hogy nem vettem meg a napi tradet 220-n amikor beírtam. A 430 is szép, és a szép zöld gyertya :) Ma megemeltem a zárást 700-ra, hátha addig elmegy (mint ma a 410-s céláram), és akkor realizálok egy rövid ideig. Ha nem, akkor alakítom, a 11530 biztosabb lehet.
Hát ez azért nem ennyire egyértelmű. Mi az, hogy mínuszos nap? Szerintem holnap fogunk egy olyan csúcsot, amiről már lehet esély néhány száz forintos visszajövetelt megjátszani. De csak óvatosan. A long certik nyereségének egy részét tolom csak be. Nagy kérdés persze hol lehet az a napi maximum. 430, 450, 530. Ez egyelőre a három szintem. Menet közben fogok pontosítani. Jó lenne egy gyors felrohanás. Nem lehet majd a tetejét elkapni, de jó szignál lenne.
OTP részvényesek ide!