Bár én érzésre holnap mínuszos napot várok.. a végén szerintem látszott, hogy a gigavevőnek fogy a pénze, nehezen tartotta meg. Vagy te is mínuszt vársz holnapra? Ez nem jött le egyértelműen nekem
1160 forint emelkedés után? Holnap még longos szabadcsapataink előreszaladnak, aztán rájönnek nincs mögöttük a reguláris sereg és megyünk megcsinálni azokat az inverz fej-vállakat. Úgyhogy holnap veszek egy kis fedező short certit. A 720 Ft környékén vásárolt long certiket ugyanis én el nem adom. Majd ha háromszorosát éri. Akkor talán. Szóval ha még bírod van komoly esélyed nulla környékén kiszállni. No nem holnap. Azért a napi maximumokkal elbóklászhat még néhány napig 12 400 fölött-környékén. Jó lenne bele holnap egy jó nagy tüsi felfele. Az még inkább megerősítené azt a 12k környéki várakozást. . Most szentségelek csak igazán, hogy két héttel ezelőtt eltűnt du az árjegyző a long certiből. 660-ért is kellett volna kapjak ...
igen a Mol sok osztalékot kiadott,most még ott várni kell!!! Franba milyen jó beszállóm lenne :::))) meg kellene mozgatni a milkóimat.. jó ez csak magamba montam..
OTP részvényesek ide!