11.00 hír szerint Geresa ig.tag kedvezményes vételével és 10358 Ft-os eladásával 50 millára tett szert napon belül és maradt neki ingyért 1200 db rv. Nem rossz állás.
az otp IT tagok a legjobb tréderek, sosem buknak, nem tudnak(!) Dr. Geresa István, az OTP igazgatósági tagja 22 253 darab OTP-részvényt
vásárolt tegnap a bank kedvezményes részvényvásárlási programja
keretében, részvényenként 7277 forintos átlagáron, összesen 162 millió
forint értékben.Még aznap el is adott a tőzsdén 21 ezer darabot, 10 358 forintos átlagáron, összesen 217,5 millió forint értékben.
A tegnap este feltett várt mozgás mára aktualizálva. https://invst.ly/8jo1v Szintben már teljesült, de nem fog itt megállni. Látszik az RSI mozgásából és a boli alakulásából.
Én meg nem vagyok senkinek az ellensége, lehet ezt úgy, hogy mindenkinek jó legyen :D Pl. lemegyünk 150-ig, ott én is bevásárolok longot, és akkor fel 800-ig a jövő héten. Aztán meg 12.800-ig :D
Én csak mini adaggal vagyok (játékból, meg hogy legyen valami), eleve jön a hétvége, másrészt meg Trump most már bármikor kivetheti az újabb vámokat. (Arra saccolok, hogy ki fogja, mert a szemtelen kici kínaiak nem voltak hajlandóak meghunyászkodni előtte, azt meg ő nehezen viseli.) Úgyhogy pihi, nem is tervezek újabbat nyitni semelyik irányba, megvárom, hogy lép-e valamit.
OTP részvényesek ide!