Mániád a samponos .....csak nehogy belülről érezd ... Én a szihologiajat figyelem...lehet hogy megtréfálnak..10400 fölött short 10 k alatt long... persze ha forgalommal indul tovább valamelyik irány ba az más lenne...
A tőkém 1/3-val vagyok longban, kb. a mai aljról. A tervem az volt, hogy minimum visszateszteli a 10450-et. Remélem holnap ez meglesz és onnantól mehet egy lekör.
Igazából óráson még továbbra is lehet a 9800-tól tartó feljövetel 4. hulláma is, akkor meg még mehet fel (pl. 10450-ig alacsonyabb rsi-vel, aztán onnan le, de nézhetem zászlónak is, akkor meg még feljebb). Szerintem él a napos füles csésze is 11200-as célárral (napos rsi is 50 felett van), de ahhoz azért törnie kéne a 10450-et. Holnap erste, meglátjuk, én egyelőre tartom, de 70 % kp. Indikátor alapján nálam elég érdekes, a gyorsak lefele mutatnak, de a megerősítő kb. 10300-nál hagyná jóvá (persze, ha ott a gyorsak már felfele fordulnak akkor nem érvényes), felfele meg a gyorsak kb. 450-nél mennének át longba (érdekes véletlen, hogy pont az ellenállásnál), óráson egy kalapáccsal fejezte be, ez is inkább long, viszont kint nem valami acélosak.
Holnap jelent az erste, ha a magyar részleg jól muzsikált...
Törölt felhasználó2018. 07. 30. 13:14
30 percesen talán lassan elkészül egy kis ABC lefele (4. hullám), hátha lesz egy 5. még felfele. Nálam egyelőre lefele mutat még (de óráson még mindig nincs megerősítve, tehát továbbra is csak megálló), de mintha 30-ason kezdene felfele irányba állni. Forgalom lanyha, így nem megbízható, de egyelőre tartom még a múlt heti longokat.
OTP részvényesek ide!