Olyan az OTP a magyar tőzsdén, mint egy őslény - ormótlan, feltűnő példány. Amikor hajtás van és nyüzsög a környék a külföldi vadászoktól mindenki rá durrogtat, a nyuszikák, Eco, Rába vidáman ugrabugrálnak tovább a főben, tapsi fülük ki se látszik, a vadászok róluk mit sem tudnak, de az őslény busa nagy teste kiemelkedik a növényzetből és vonza magára a vérszomjas puskacsövet. Kapja sorban a találatokat, minden találatra kicsit megremeg, megrázza magát, körbenéz lassuló mozgással, szemében szelídség és mérhetetlen időtengerek tapasztalata csillog, a bőre vastag, az immunrendszere bikaerős - a vadászok már fáradtan hazafelé fognak utazni, fülükben a maguk keltette dirrdurr zajok csengő viszhangjával, de ő, az őslény még mindig itt van, kicsit pihen, legelget, aztán folytatja az útját nagy trappoló léptekkel a szittya őserdőn át :)
Ma voltam szerbiában céget alapítani és a neves belgrádi ügyvédi iroda a raiffeisen helyett - amit eddig ajánlott ügyfeleinek - egy rendkívül "dinamikus és rugalmas" újonan megjelent bankot ajánlott ami nem más mint az OTP.
A fejvadásztól pedig megtudhattam dolgozik a "magyar bankosoknak" is akik igencsak türelmetlenek mikor végez már a felvásárolt bankok állományának átvilágításával mert már igencsak szeretnék csökkenteni személyi jellegű kiadásaikat, mivel "folyamatos nyomás alatt állnak a felsővezetés részéről" hogy az akvizíciók után 1 évvel már érezhetően eredményesebb legyen a tevékenység.
Azt hiszem mi itt nem is sejtjük hogy a management milyen keményen dolgozik azon hogy mi itten egyről kettőre - illetve 10e ről 20e re - jussunk
üdvözölek beneteket!
amugy nem tudom kinek van kedve felmenni BP -t -re a tözsdecápás találkozora?????
mert igy kevesebbe kerülne!
itt kellene regelni rá! link
aztán a többit megbeszéljük!
OTP részvényesek ide!