Az utóbi héten, ha forgalom van akkor esünk.
A nagy eladásokat nap végére tartogatták, hogy ne essen össze az árfolyam időnap előtt.
Az emelkedesék kis forgalommal áltabann reggel a bolondok órájában voltak.
Szvsz : egyértelmű esés (persze egy két nap emelkedéd szigorúan forgalom nélkűl belefér)
7600 gyenge támasz - ez a legoptimistább verzió az időtávot nehéz egyértelműen belőni az amerikai optimizmus miatt.
Ha az elhúzódik akkor megúszhatjuk ennyivel.
Ha kint elkezdik a lejtmenetet akkor erősebb ellenállás 6900-950-es sávban lesz csak-közben még 7200 körül toporoghatunk majd megint.
Hogy ezek alá a szintek alá menjünk úgy gondolom ahhoz már valamilyen pánik kellene.
Ja és itt van még a gyenge USD/HUF is hát az sem felfelé hajtja.
Felfelé : Miku rally, évvégi zárás, Relatíve jó funda, hát ezek jóval szerényebb érvek nálam.
Csak hangosan gondolkodtam.
Poziból beszélek-ez bitztos szubjektívvé tesz valamennyire.
Amit csinálsz nagyon jól csinálod. Pld legutóbb Pomper Jani után Te is felhívtad a figyelmemet arra, hogy nem fog kialakulni hsz 960-on, azt törni fogjuk.
Jani azt írta, hogy kialakul egy fordított LD. Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy azt csináljuk. Értelmezhetjük ezt úgy is, hogy egy fordított fülescsészét fogunk megrajzolni. Annak célára az én olvasatomban 7800. Möglássuk ...
Csak azt nem tudom ebbe hogyan fér bele a Miku környéki emelkedés. Fejvakarás. Hacsak ma le nem megyünk addig ...
Szerintem őt különösebben nem érdeklik a választások, eladta mert így is sokat nyert rajta. Nem tudom mi lesz vasárnap után, részemről én újra bent vagyok teljes pénzzel, feltételezve, hogy már beárazták a buktát.
Ahogy elnézem Te nem az a rövidtávú, ugri-bugri tréder vagy. A kis tf-es indikátorokkal ne is foglalkozz. A Te időalapod inkább a hetes kell legyen, annak pontosítására pedig a napost célszerű használnod. Ha ezeken nem látsz vételi jelzést térj nyugovóra.
Nincs még itt a Te időd újból longba szállni. Majd ha zárom a shortjaimat, no majd akkor keress vételi pontot. Addig csak rövid, néhány napos hullámok fognak felfele menni, de egyelőre maci a trend.
Most ugye azt várom, hogy keddig felfele megy. De hidd el nem tudom hol lesz ma az alj és gőzöm sincs, hogy hol lesz a tető. Ezt a kis longot csak a hecc kedvéért akarom megjátszani. A shortjaimat nem is macerálom. Szerintem ugyanis kedd után be fog szakadni. Nem csordogálni, hanem szó szerint szakadni.
Én most úgy látom, hogy dec 13 előtt nem is érdemes long beszállót keresni. (Ugri-bugriság kivétel.) Szintben először a 7800 környékét meg kell csinálni. Elvileg ezt már a jövő hét végéig el kellene érni. Aztán meglátjuk ...
Vészesen kezdtünk közeledni az MA-50-hez. Az most 7700-7800 között helyezkedik el (maxxal és minnel számolva). Ez annyit jelent, hogy a környéki napi maxok nem mennek 7800 alá, de a napi minimummal leszúrhatunk 7700-ig. No persze ha odaérünk...
Az MA50-ről pattanunk majd valamekkorát, de aztán tuti törjük. Annak célára olyan 7500-7600. Ez se most lesz. Kéménybe korommal ezt a várakozást.
Dr. Utassy László, az OTP igazgatóságának tagja tegnap a BÉT-en 9 533 OTP-részvényt adott el 7961 forintos átlagáron, vagyis összesen 75,89 millió forintért adott el részvényeket. Biztosan nem ez az eladás volt az, ami tegnap felfelé mozdította az OTP árfolyamát, a tegnapi összforgalom ugyanis 2,28 milliárd forint volt az OTP-ben.
célszerű még várnom, ah.gondoltam! Kopejka rally vagy nem, de anno jól mondta h.készüljünk a 8xxx-re és annó csak 7200 volt!! Bár én is mondhatom és mondtam is h.jövőre várom 9essel, aztán idő majd eldönti, de ezt most az eladók - vevők döntik ah.látom a fák nem nőnek az égig alapon.. 1Mrd-os forgalom. nem rossz!
OTP részvényesek ide!